10:40
Необхідність ландшафтного проектування

Ландшафтне проектування являє собою основу для майбутнього саду. Проект для створення прекрасного образу для земельної ділянки повинен бути ретельно підготовлений, так як це самий оптимальний спосіб висловити продуманий образ. Проект – це, по суті, той же план, де враховуються всі необхідні умови і вимоги. Ландшафтне проектування дозволяє не тільки візуально сприйняти майбутній образ ділянки, але і заощадити час для виконання робіт і гроші, а також може значно знизити зайвий клопіт в подальшому догляді за садом або ділянкою.

Найкращий час для ландшафтного проектування осінь і зима, саме в цей час можна не поспішати і виконати всі задумані ідеї. В осінньо-зимовий період проект стає більш точним і доцільним.

Ландшафтне проектування відбувається в декілька етапів: ескізне проектування, де визначаються функціональні зони, виділяються основні точки, визначається стилістика ділянки. На цьому етапі визначається спільне рішення планування.

Замовник разом з дизайнером створює проект, і узгоджують всі значущі елементи; розробляється проектна документація, на цьому етапі створюються всі робочі креслення і плани.

В цьому випадку можуть знадобитися такі документи, як генеральний план і креслення розпланування, топографічний план, план озеленення, благоустрою та інженерних мереж, відомості послідовності виконання робіт і потреби в матеріалах, кошторис і пояснювальні записки; деталізація рішень проекту, сюди включається розробка нетипових планів, комп'ютерна візуалізація ландшафтного дизайну, а також додаткові малюнки ландшафтних елементів.

Тільки після того, як ландшафтне проектування буде виконано, можна приступати до робіт. Спроектувати дизайн можна і самостійно, але все ж краще за участю з дизайнерами та архітекторами.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1145 | Додав: admin | Теги: Проектування, ландшафт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]