14:53
"Нестандартні" хороми в Одесі: футболіст Воронін показав своє житло

Тепер вже колишній футболіст Андрій Воронін нарешті показав свій новий величезний будинок в елітному районі його рідної Одеси. У білосніжних хоромах спортсмена є басейн, гостьовий будинок та великий підвал. Загальна площа маєтку складає понад тисячу метрів квадратних.

Про те, яким чином було обрано дизайн будинку та про життя після спорту Воронін розповів у програмі "Світське життя".

"Ми хотіли, аби наш будинок відрізнявся, був не таким стандартним. Ми жили у різних країнах, і мені дуже сподобалася нерухомість в Америці. Ми передивилися багато фото різних будинків в Інтернеті і надихнулися цим", - розповів господар про свій вибір.

Однією з найулюбленіших кімнат дружини Вороніна Юлії є її величезна гардеробна, яка жінці іноді здається замалою.

"…Коли Юля каже: "В нас маленька гардеробна", я відповідаю: "Яка маленька? Я виріс в квартирі, яка була на два метри більше за твою гардеробну", - розповів Андрій.

Сама ж любителька дорогих брендів Юлія розділяє речі, які вона може носити у Німеччині, де родина проводить більшу частину часу, а які - в Одесі.

"Скажімо так, є речі, які мені дуже подобаються, але я не можу собі дозволити одягнути їх у Німеччині, тому що буду виглядати недоречно. Тут, в Одесі, можна собі це дозволити", - зазначила Вороніна.

Свою єдину доньку Юлія змалку привчає до дорогого одягу, але його ціну, звісно ж, не каже.

"Я боюся, щоб вона не перейняла стиль німецьких дівчат, адже вони носять лосини під все: під вечірні сукні, під шорти, вона весь час просить одягти шорти з лосинами. Я намагаюся з цим боротися", - поділилася Вороніна.

У Німеччині Воронін дуже сумує за батьківщиною. Тому мама передає йому різних смаколиків з Одеси.

"Моя мама - справжня одеситка, знає, що я люблю і чого не вистачає в Німеччині. Останній раз я отримав рибу. Часто отримуємо рибу, сосиски, буженіну", - розповів футболіст.

Також Андрій показав свій холодильник в Одесі та зізнався, що дуже любить попоїсти.

"Я відкрию таємницю: мені Юля сказала, що якщо я наберу вагу після закінення кар'єри, вона мене покине. А так я дуже люблю попоїсти", - зауважив Андрій.

Крім того, Воронін, який кілька років грав за московську команду, а живе у Німеччині, наголосив, що свій український паспорт не змінить.

"Я ж завжди казав і досі кажу, що ніколи не зміню свій український паспорт на німецький", - запевнив він.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1365 | Додав: abel | Теги: хата вороніна, житло вороніна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]