19:58
Нитяні штори в інтер'єрі


Нитяні штори в інтер'єрі або ж нитяні гардини, як би їх не називали, є одним з найкрасивіших і елегантних прикрас для дверей або вікна. Нитяні штори являють собою витончене полотно красивих, плетених ниток, за допомогою яких можна досить швидко і ефектно оформити ваш віконний проріз і навіть відокремити одну зону приміщення від іншого.

Варто відзначити, що видів нитяних штор в інтер'єрі, бувають різні і на сьогодні вони набирають велику популярність, в результаті чого кожен місяць з'являються нові види. І в магазині або на ринку є велика різноманітність варіантів і форм, які прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр, класичний, інтер'єр в сучасному стилі або інтер'єр в білому кольорі.

Нитяні штори часто застосовуються в оформленні міських квартир і заміських будинків, ще ви їх можете побачити навіть на вікнах торговельних комплексах і виробничих приміщень. Моделі нитяних штор в інтер'єрі, бувають з люрексом, блиском, паєтками і навіть металеві плетінні нитки.

Перевага нитяних штор є те, що вони здатні поліпшити якість повітря в інтер'єрі приміщення. Тому що коли повітря, проходить через такі штори, то він розщеплює шкідливі речовини. І все це завдяки деякому факту, який несе певний заряд, що виникає при дотику ниток з сонячними променями.

Нитяні штори робляться з обробленою нитки, і розміри цих ниток можуть бути самими різними. Завдяки такій технології виготовлення видів штор, ви легко і без ризику можете самостійно підрізати їх, не боячись зіпсувати якість даного виробу, навіть в тому випадку якщо кінці штори не будуть оброблені. Колірна гамма і фактура також може сильно розрізнятися. Ще ви можете їх додатково прикрасити різними елементами, які почнуть грати всіма барвами веселки при попаданні на них сонячних променів.

Пам'ятайте, що нитяні штори в інтер'єрі мають деякі особливості. Вони бувають кілька видів: нитяні завіси, штори "дощ”, штори локшина і серпанку. Як правило, нитяні штори у верхній частині має спеціальну тасьму для їх кріплення, а головним матеріалом виготовлення найчастіше є поліестер.

У зв'язку з тим, що такі штори зазвичай шиються на замовлення і в спеціальному ательє то замовник має велику можливість вибрати самостійно вигляд або модель нитяних штор. Найякісніші нитяні штори, вважаються, які зроблені з досить щільною нитки подвійного плетіння, які завдяки своїй вазі будуть висіти рівно і не плутатися.

Також виробники виготовляють нитки із шкірзамінника, що також є дуже практичним. І ще нитяні штори добре розсіюють світло і відрізняються більшою довговічністю.

Використання нитяних штор в інтер'єрі особливо підходять для тих приміщень, які розташовані на сонячному боці. Тому що вони надійно захищають будинок від проникнення сонячних променів, а також пилу, в результаті чого в приміщення забезпечений доступ свіжого повітря.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3187 | Додав: admin | Теги: нитяні штори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]