« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 194 195 »

 

Каждый из нас по несколько раз в день занимаемся мытьём посуды, при этом расходуя более пятидесяти литров воды в каждые сутки, не говоря уже о потерянном времени. Также не всегда удаётся настолько хорошо отмыть тарелку, чтобы блеском и чистотой она походила на новую.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 14-09-2015 | Коментарі (0)

 

Сегодня холодильник на кухне считается уже не просто необходимым бытовым элементом, а он стал и неотъемлемым прибором интерьера и дизайнерского решения.


 

Кожна людина є індивідуумом і відрізняється одна від іншої, у кожного з нас свій спосіб життя і свої інтереси. Але всі хочуть йти в ногу з часом і важливо, щоб житло, в якому ми живемо, не тільки нас радувало, але й вражало гостей.


 

Там, де необхідно надати виробу з бетону особливу міцність і жорсткість, застосовують арматурний прут. Будівельна арматура застосовується при виготовленні мостових прольотів, фундаментів, для зміцнення перегонів і покриттів.


 

На сьогоднішній день існують три основні види камінів: електрокаміни, газові каміни і каміни на дровах. Дров'яні каміни мають складну конструкцію, яка складається з димаря, порталу і топки.


 

Лінолеум - найбільш відомий і поширений вид підлогового покриття. Він впевнено зайняв свою нішу на ринку будівельних оздоблювальних матеріалів завдяки міцності, зносостійкості, великому вибору кольорової палітри.


 

Какой загородный дом может обойтись без настоящего камина из кирпича с дымоходом и дровами, где в холодные и ненастные вечера собирается вся семья? Камин в доме — это домашний очаг, атрибут благополучия и благосостояния любого дома.



Для безопасного соединения проводов в строгом соответствии с электрической схемой квартиры используются коробки распределительные. В Интернете по адресу Вы можете подобрать и приобрести эти коробки.


 

Каждому из нас приходится стирать белье, и для того чтобы экономить время была придумана стиральная машина. После ее покупки обычно у всех возникает вопрос, как правильно подключить стиральную машину самостоятельно?


 

Настав довгоочікуваний момент, коли вам повідомили, що ремонтні роботи завершені. Залишилося прийняти зроблені роботи. Все має відбуватися в прибраному від будівельного сміття приміщенні.