« 1 2 ... 113 114 115 116 117 ... 194 195 »

 

Покупцям, які можуть дозволити собі придбання шале за 3 млн євро, можливо, не потрібні дорогі подарунки від продавця, однак господар особняка в Барселоні все одно готовий "безкоштовно" віддати електромобіль Tesla Model S.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 07-09-2015 | Коментарі (0)

 

Будівельні підрядники, що зводили в місті Ашкелон на південному заході Ізраїлю район вілл, виявили в ході робіт древній саркофаг рідкісної краси. Вони вирішили зберегти в таємниці, що житлові будинки зводяться на території цінного археологічного об'єкта.


 

Естонські і фінські архітектори протягом триденної зустрічі обговорюватимуть ідею будівництва тунелю між Таллінном і Гельсінкі. Архітектори хочуть проаналізувати вплив таких великих інфраструктурних проектів.


 

Єгипетський телекомунікаційний магнат і мільярдер Нагіб Савіріс заявив про готовність викупити острів у влади Греції чи Італії, щоб розмістити там тисячі біженців і мігрантів, які зараз нахлинули в Європу з Азії та Африки, рятуючись від війни у своїх країнах.


 

В отделке квартиры или частного дома очень важную роль играет напольное покрытие. Сегодня строительные рынки имеют большой выбор напольного покрытия, но самым популярным называют ламинат, так как он износостойкий, долговечный и относительно не дорогой.


 

Для замены коммуникационных систем очень часто мы звоним и вызываем специалистов даже в тех случаях, когда можно было бы решит задачу, самостоятельно имея минимальный запас знаний и небольшой набора инструментов.


Сырость в ванной комнате: Избавляемся от плесени

Немало хлопот приносит сырость в ванной: в уголках стен появился плесень — грибок, полотенца и все банные принадлежности приобретают неприятный запах, да и заходить в ванную (особенно по утрам) не доставляет удовольствия. Как же избавиться от этой напасти — сырости в ванной комнате?


 

Хоча літо вже і закінчилося, але не слід забувати, що разом з ним в наше життя завжди приходить розсада, квіти, садові інструменти і вона, господиня нашого розуму, - літня дача!


 

Результатом грамотного планування простору і вдалої стилістики спальні, яка має мінімальні розміри, можна вважати збільшення візуалізації приміщення і розміщення в ньому всього найнеобхіднішого.


 

Кімнатні термостати і програматори вже досить популярні на ринку опалювальної техніки. У цій статті мова піде про особливості бездротових моделей. Як відомо, для управління температурою необхідно з'єднати кабелем кімнатний термостат.