« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 194 195 »

 

Мрія американця - розкішний зелений газон. Але ця мрія стає реальністю, тільки коли ви готові гарненько розщедритися. Підтримка газону - нелегке завдання, він вимагає до себе не менше уваги, ніж новонароджена дитина.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 07-03-2015 | Коментарі (0)

 

Натяжна стеля - це тонка, але міцна плівка або тканина, в натягнутому вигляді закріплена на спеціальному алюмінієвому або пластиковому каркасі. За нею ховаються всі нерівності базової стелі.


 

Альпійський сад являє собою стилізацію гірських схилів. Такий сад потребує особливих, "альпійських", рослин. Це різного роду мохи, чагарники, мініатюрні квіти. Такі рослини вимагають особливих умов.


 

Як показує практика, сьогодні все більше і більше людей, бажають переїхати жити за місто. І на це є безліч причин, в першу чергу, починаючи займатися заміським будівництвом, ви будете впевнені в тому, що тепер вас не турбуватимуть сусіди.


 

На рынке загородной недвижимости, в отличие от городского типового строительства, каждый объект уникален и обладает своими характеристиками. Исходя из этих конкретных качеств, цена на объект, по мере его готовности, может расти.


 

Будинки з бруса зможуть служити досить довго за умови, що ви зі свого боку забезпечите їм належний догляд. Догляд за подібною будовою не створює великих проблем.


 

Безперечно, всім хочеться приходити додому і отримувати задоволення від обстановки. В даний час існує маса способів прикрасити свою квартиру, зробити її більш комфортною і світлою.


 

Сонячне світло в інтер'єрі - дуже важлива деталь. Що ж краще вибрати: штори, жалюзі або тонуючу плівку? Під час планування дизайну приміщення необхідно пам'ятати про деякі моменти повсякденного життя.


 

В наше время люди давно перестали читать, и в большинстве своем перешли на фильмы. Однако, как выяснили ученые-лингвисты, отказ от чтения приводит человека к проблемам с выражением своих мыслей.


 

 

Пластиковые окна должны быть правильно подобраны, только тогда они обеспечат тепло и уют. Но по каким критериям их нужно выбирать?