« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 194 195 »

 

Якщо у вас ще немає детального плану, як повинна виглядати ваша стежка з каменю, візьміть альбом, і приготуйтеся робити начерки і креслити діаграми. Перш, ніж ви приступите до реалізації свого плану, вам варто врахувати наступні моменти.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 03-03-2015 | Коментарі (0)

 

"Caminus" з латини перекладається як "гаряче джерело". Назва дуже співзвучна англійському "Come in!", яке можна перекласти як "Увійти!". У будинку, обладнаному розкішним каміном завжди присутня атмосфера тепла, затишку.


 

Рокарій - штучно створена кам'яниста місцевість. Буває як плоскою, так і вертикально спрямованою. Найчастіше, для них використовують камені однієї породи. При цьому, обов'язкова наявність уламків.


 

Хостел – это изобретение гостиничного бизнеса, его придумали для тех, кто хочет комфортные условия за небольшую стоимость. Чаще всего в качестве хостела выступают квартиры разного классе.


 

Житловий будинок і розташований позаду сад можуть утворювати гармонійну єдність, особливо якщо це сад в італійському стилі. Такий сад дозволить вам насолоджуватися середземноморським повітрям навіть у холодні сірі зими.


 

Металопластикові вікна вимагають дбайливого ставлення та ретельного догляду. Від цього залежить їхня краса і термін придатності. Якщо здійснювати догляд за вікнами правильно, то вони можуть прослужити близько сорока років


 

Його здатність утворити ампельную форму відбилася в назві, яка існує в скандинавських країнах, - "шведський плющ", де вирощують плектрантус, подібно плющу, в підвісних кошиках.


 

Щороку в зимовий час кошти, що витрачаються на утримання нашої квартири або будинку, вилітають у трубу. Низькі температури і невелика кількість денного світла змушують нас вельми активно використовувати радіатори.


 

Розвиток технічного прогресу такий, що використання пральної машинки автоматичного типу, є щоденним і повсякденним процесом, яким нікого, в даний час, не здивуєш.


 

Вопросом о том, какие есть возможности сэкономить в таком вопросе, как купить шины 215/65 r16. На первый взгляд, кажется, что все просто, однако на деле вопрос предполагает множество нюансов.