12:58
Облаштовуємо переговорну: офісні поради

Облаштовуємо переговорну: офісні поради

Сучасний бізнес ніколи не стоїть на місці. Тренінги, курси, обмін досвідом - часто немає часу відправляти працівників у відрядження для навчання. Тому багато компаній проводять заняття у себе. Для цього і потрібні конференц-зали або невеликі переговорні.

Поради з облаштування переговорної

Семінар починається зі стільця. У вашому конференц-залі може не бути столів, але стільці - це обов'язково. Оптимальним варіантом буде купити стілець з відкидною стійкою для відвідувачів. Він оснащений спеціальною підставкою, де людині буде зручно покласти телефон або поставити ноутбук. Також можливо робити записи від руки. Це один з найбільш затребуваних варіантів, адже якщо купити стілець такого формату, можна обійтися без столу.

Радимо прочитати наш матеріал: "Офісні меблі: складність вибору"

Круглий стіл - запорука успіху. Іноді семінари проводять для невеликих груп. Особливо це актуально для заходів по тімбілдінгу. У таких випадках необхідно підібрати стіл, бажано, щоб він був круглим.

Подбайте про шафу. Одежна шафа - це те, з чого має починатися кожен офіс. Ваш відвідувач повинен "позбутися" від верхнього одягу на час семінару. Адже, про яке навчання може йти мова, якщо людина весь час думає про те, куди подів своє пальто.

Зона для кави-брейку - це дуже важливо. Для цих цілей підійде офісна кухня.

Шафа для документів - покажіть, на що ви здатні. Якщо в конференц-залі стоїть шафа для документів відкритого типу - то і ваші співробітники, і клієнти та інші учасники семінару будуть бачити успіхи компанії, а саме:

  1. грамоти;
  2. кубки;
  3. подяки.

Таким чином, ви не тільки покажете гостям досягнення, а й будете мотивувати команду рухатися і розвиватися далі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 754 | Додав: abel | Теги: поради, Переговорна, облаштування, офіс, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]