17:53
Облаштування спальні італійськими меблями

Спальня є тим місцем, де ви можете прийти в себе після важкого робочого дня. Жодна кімната в квартирі не подарує вам такого затишку і спокою, як рідна спальня, просочена ароматом сну і заспокоєння. Тут ви можете розслабитися, відпочити, вдатися до спогадів і мріяти, насолоджуватися продовженням часу з коханими людьми. Цього вже достатньо для того, щоб приділити особливу увагу обстановці спальної кімнати. Як відомо, саме меблі визначають дизайн спальної кімнати. Серед меблів є всі підстави виділити італійські меблі для спальні, як такі, що найбільш відповідають завданням комфорту інтер'єру.

Перш за все, важливий комфорт. Ваша італійська спальня може бути сучасною, модною і дорогою, однак абсолютно не відповідати вашим естетичним вимогам. Вибирайте меблі виходячи зі своїх переваг, будь-то Бароко або Мінімалізм. Головне, щоб ваші смаки і дизайн вашої італійської спальні були відповідними. Для тих, хто зачарований нестандартністю і оригінальністю, існують такі стилі, як Арт Деко або сучасний Модерн.

Традиційними варіантами для обстановки італійської спальні завжди вважалися італійські спальні гарнітури. Вони вже створені в одному стилі, що полегшує ваш вибір. До того ж, багато гарнітури спроектовані таким чином, що один предмет в них доповнює інший. Найчастіше, спальні гарнітури складаються з ліжка, приліжкових столиків або тумбочок, комодів або туалетних столів і платтяних шаф. Дуже часто цей список може бути доповнений і елементами м'яких меблів, типу пуфів або банкеток, оттоманок або крісел.

Однак, якщо ви не можете назвати вашу спальню досить великою для такої кількості меблів, ви завжди можете підібрати індивідуальну комплектацію, що складається, наприклад, з ліжка і тумбочок.

Проте обов'язковою ключовою деталлю спальні вважається ліжко. Гамма використовуваних для спальні кольорів повинна бути спокійною. Варто уникати яскравих забарвлень в якості основи. Ви можете використовувати яскраві кольори в різних деталях інтер'єру, наприклад, в торшерах, вазах, статуетках, диванних подушках і т.д. Для настінних і підлогових покриттів, а також для поверхні меблів, найкраще використовувати спокійні, ніжні тони. Ідеальними варіантами вважаються пастельні відтінки.

Найкраще виконувати дизайн інтер'єру в 3-4 кольорах, уникаючи надмірної яскравості або, навпаки, обтяжливого спокою. Приділіть увагу екологічній чистоті матеріалів, з яких виготовлені меблі для вашої спальні. Кращим варіантом на всі часи вважається натуральна деревина, що відрізняється красивим естетичним виглядом, особливою міцністю, довговічністю і зручністю. Звичайно, у разі вибору Вами пофарбованих меблів для спальні в італійському стилі, цілком ймовірно, забарвлення поверхонь, виготовлених не з дерева, а з МДФ.

І пам'ятайте, що ваша спальня - це ваш затишний світ, і при виборі меблів варто звертати увагу саме на це, забувши про моду і нав'язливу рекламу. Це повинен бути вибір вашого серця, адже в спальні ви проведете не одну годину свого життя. 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1195 | Додав: abel | Теги: спальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]