19:51
Офісні меблі як шлях у майбутнє

Офісні меблі є тією найважливішою частиною робочого процесу, яка дуже часто практично не помітна при виконанні складних і відповідальних завдань. Однак якщо простежити за працездатністю та ефективністю колективу при вирішенні багатьох завдань, стає ясно, що існує фактор зручності і естетичності, який впливає на роботу працівників.

Серед різновидів офісних меблів можна виділити приблизно три види, які діляться за принципом функціональності. Перша група - власне робоча меблі: столи, стільці, стільчики, шафи та інше. Друга важлива група - допоміжні робочі меблі, наприклад, спеціальні шафи, тумби. Третя група - необхідні функціональні аксесуари: двері, вікна, бра, світильники, вішалки для одягу, платтяні шафи та інше.

В принципі кожна група меблів, особливо третя, може бути оформлена у власному стилі, але більш ефективним кроком є підгонка всіх меблів під один дизайнерський вигляд і стилістику. Незважаючи на те, що продаж офісних меблів дуже широко поширена, продаються, як правило, обмежені набори, які рідко відповідають реальним потребам офісу: стільчиків може виявитися занадто багато, а столів для співробітників може і не вистачати. Тому часто купуються елементи меблів, які можна купити обмеженими оптовими партіями (стільці, світильники), а основні меблі замовляється спеціально в потрібній кількості.

Ще один цікавий різновид офісних меблів - ті, які прямо орієнтована на взаємодію з гостями, партнерами, клієнтами. Серед таких предметів можна окремо виділити обстановку приймальні або приймального залу. В даному випадку стилістика, наприклад, і виготовлення стійок ресепшн може помітно відрізнятися від меблів, за якою працюють офісні співробітники "всередині" компанії.

Ще один найважливіший різновид меблювання - це оформлення кабінету керівника. Це місце повинне відрізнятися особливим шиком і, з одного боку, відповідати вимогам і стилістиці компанії, з іншого - повністю відповідати потребам самого керівника та його звичкам. Сьогодні купити кабінет керівника краще цілком у компаній, які пропонують дорогі, наприклад, італійські меблі з сучасних дизайном. Підготовка подібного рівня меблів на замовлення обійдеться занадто дорого для компанії навіть середнього рівня доходу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1448 | Додав: abel | Теги: вибір офісних меблів, купити офісні меблі, ціни на офісні меблі, Офісні меблі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]