16:50
Оренда житла. Як вибрати тимчасовий дах над головою
Ті , кому вже доводилося користуватися такими послугами як оренда квартир подобово в Москві, короткострокова оренда або довгострокове знімання житла, знають про те , наскільки складно зробити хороший вибір. Напевно їм хоча б раз довелося залишитися незадоволеними якістю отриманого житла, але досвід - безцінний, і надалі ці люди постараються не здійснювати вже допущених помилок. Крім того, більшість з таких людей уже напевно будуть знати, що вигідно орендувати хороші апартаменти в Москві можна просто перейшовши за посиланням real-estate-moscow.com/en/arent/moscow-apartments.

Але що ж робити тим, хто раніше жодного разу не стикався з цим специфічним "жанром" оренди нерухомості? Невже вони приречені самостійно набивати шишки? Зовсім необов'язково. Їм точно допоможе портал real-estate-moscow.com і поради експертів, проведені нижче.

Отже, ось ті основні моменти, які необхідно враховувати, роблячи вибір тимчасового житла.

1. Розміри житла. Одному мандрівникові варто орендувати квартиру, що складається більш ніж з двох кімнат, тільки в тому випадку, якщо йому необхідний окремий робочий кабінет, а також, якщо він збирається влаштовувати у себе вдома ділові переговори або гучні вечірки. Але, як правило, на одного постояльця буде цілком достатньо 1-2 кімнат.

2. Клас житла. Агентства нерухомості пропонують житло економ, стандарт і бізнес-класу. Воно відрізняється за ступенем комфорту і, природно, за вартістю. Вибираючи відповідне житло, можна провести аналогію з готельними "зірками". Більшості вистачає 3-х зірок або апартаментів стандарт-класу. Однак все може залежати від конкретних обставин. Компанія молодих людей, яка знімає квартиру щоб "відірватися по повній", швидше за все, буде обмежена в коштах і тому віддасть перевагу "економ-варіанту". Однак така альтернатива навряд чи задовольнить сім'ю з маленькими дітьми , яка потребує комфортно влаштованому побут.

3. Розташування. Слід враховувати, що в мегаполісах завжди бувають пробки в певний час дня, а громадський транспорт у цей же час зазвичай переповнений. Краще зняти квартиру в Москві подобово поруч з тими місцями, в яких планується постійно бувати. Наприклад, якщо це довгострокова оренда, оптимально орендувати нерухомість біля дитячого садка, школи або місця роботи, якщо короткострокова - у діловому центрі або в районі скупчення пам'яток відвідуваного міста. Якщо це неможливо, нехай орендована квартира знаходиться хоча б біля станції метро.

4. Наявність охоронюваних місць для паркування. Це дуже важливий момент для власників транспортних засобів, адже в разі відсутності таких їх чекають незручності, зайві витрати, присутній і ризик викрадення авто. У цьому ж пункті можна вказати близьке розміщення інших необхідних об'єктів інфраструктури : магазинів, перукарень, спортзалів.

5. Обстановка і оснащення квартири. Як правило, подібне житло обладнане всім необхідним: пральною машиною, бойлером, мікрохвильовкою, холодильником, плитою. Починаючи з стандарт-класу, можна розраховувати на Wi-Fi, супутникове або кабельне телебачення, сучасну аудіо-та відеотехніку. Кожному орендарю важливо визначитися, що необхідно саме йому і підшукувати собі відповідну пропозицію на real-estate-moscow.com.

Дотримуючись цих рекомендацій, можна уникнути більшості "помилок важких" на шляху вибору свого ідеально підходящого, орендованого житла.

За матеріалами: real-estate-moscow.com/en/arent/moscow-apartments

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1817 | Додав: admin | Теги: real-estate-moscow.com | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]