18:52
Особливості зимового туризму: термобілизна - кращий захист від холоду

Любителям зимових видів спорту варто піклуватися не тільки про інвентар, наприклад, - лижі, ковзани, сноуборди та інше, але також і про одяг. Коли ви збираєтеся на активний відпочинок взимку, то намагаєтеся одягнутися тепліше, адже замерзнути і отримати переохолодження організму, замість добре проведеного дозвілля - навряд чи комусь захочеться. Звичайно, ви можете надіти на себе безліч одягу, але виникає інше питання - чи буде вам зручно активно відпочивати, і не будете ви відчувати себе "капустою".

У такій ситуації краще всього придбати спеціальний одяг, призначений для активного зимового відпочинку - зручний, теплий, комфортний. Такий одяг ви можете придбати в спортивних магазинах, або інтернет-магазинах, де є широкий асортимент вибору на різний смак і гаманець. Спортивний зимовий одяг для відпочинку - це не тільки теплі теплозберігаючі куртки, комбінезони, термобілизна, але в тому числі і термошкарпетки. Термальні шкарпетки відрізняються від звичайних кількістю шарів, і захистом.

До речі,  якісна чоловіча термобілизна, а також всі необхідні речі ви зможете вигідно придбати за допомогою інтернет-магазину extremstyle.ua. Також тут є не тільки асортимент зимового одягу та термобілизни, але також і літні варіанти, призначені для туризму і літніх видів спорту. Спектр цін на пропонований товар онлайн-магазинів дуже різний, тому кожен бажаючий зможе підібрати для себе підходящу річ.

Вибираючи термальний одяг, пам'ятайте, що ви дбаєте про своє здоров'я. Адже один раз заощадивши на цьому, ви можете нанести не виправну шкоду для себе. Якщо вам буде тепло, затишно і зручно, то такий відпочинок запам'ятається самими приємними спогадами.

Також від завітрювання і обморожень існують спеціальні креми та мазі. Радимо придивитися до них, особливо якщо плануєте перебувати на свіжому повітрі тривалий час.

Виключіть з багажу ношу, яку необхідно тримати в руках. Для морозної погоди це вкрай небажано. Зробіть вибір на користь рюкзаків - це і практично, і зручно одночасно.

Також, плануючи зимову подорож, не забудьте про термопосуд, який збереже температуру гарячих напоїв на багато годин. Адже попити гарячого на морозі - це просто фантастичне задоволення, а іноді і порятунок.

Ось такі нехитрі правила зимового туризму, які зроблять будь-який Ваш похід або поїздку в холодну пору теплою і комфортною. Подорожуйте на здоров'я!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1276 | Додав: admin | Теги: Чоловіча термобілизна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]