16:09
Переваги алюмінієвих касетних стель

Обробка стелі - один з головних етапів ремонту приміщення. Серед великої різноманітності стельових систем важливо вибрати оптимальний варіант, який дозволить приховати всі нерівності бетонних перекриттів і при цьому не потребуватиме значного вкладення коштів. У даному випадку варто звернути свою увагу на алюмінієві касетні стелі. Мова йде про стельову систему, що складається з алюмінієвих пластин і каркаса.

Ця система являє собою осередки, куди вкладаються алюмінієві листи. Переваги цього методу обробки приміщення очевидні. Елементи касетної стелі кріпляться на деякій відстані від стельових перекриттів, що дозволяє приховати різні комунікації - труби, проводку і так далі. При необхідності завжди можна демонтувати одну з плит і отримати доступ до захованих елементів.

В даний час дизайнерські касетні стелі користуються великою популярністю зважаючи легкості їх монтажу, універсальності і естетичного зовнішнього вигляду. За допомогою касетної стелі можна вирівняти поверхню і надати приміщенню абсолютно новий вигляд. Перед монтажем системи немає необхідності в будь-якій додаткової обробці бетонних перекриттів - їх не треба покривати штукатуркою і шпаклівкою, також немає необхідності доводити поверхню до гладкості за допомогою шліфувальних насадок. Навіть при самому невдалому стелі конструкція лягає ідеально рівно відповідно до заданих рівнів.

Ще одна перевага алюмінієвих касетних стель - можливість заміни окремих елементів у разі їх пошкодження. Якщо якась секція виявилася пошкоджена, її легко замінити на нову без необхідності демонтажу всієї системи.

Віддаючи перевагу касетним виробам, ви можете вмонтувати різні додаткові системи - дифузор стельовий (елемент для забезпечення вентиляції), додаткові джерела освітлення, обігрівачі і так далі. Це ніяк не вплине на естетичність вашої стелі, зате зробить її більш функціональною.

Касетні системи відповідають усім вимогам пожежної безпеки. Вони довговічні, стійкі до впливу екстремально низьких і високих температур, а також служать відмінною звукоізоляцією, що особливо цінується жителями галасливих мегаполісів. Широка кольорова палітра дозволяє вибрати стелю, яка чудово впишеться в будь-який інтер'єр. Якщо ви ще не вибрали свій варіант обробки приміщення, касетна стеля може стати вдалим рішенням.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1495 | Додав: abel | Теги: Переваги алюмінієвих касетних стель, стеля, касетні стелі, стелі, алюмінієві касетні стелі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]