02:35
Переваги гнучкої черепиці

Останнім часом м'яка покрівля користується підвищеним попитом. Покупців і будівельників влаштовує буквально все: доступність, різноманітність, довговічність. Але головна її якість - зручність. Виробники подумали про те, щоб вона було максимально зручною: зручна форма в рулонах, розмір, вага; міцність і надійність матеріалу; слухняність в обробці. У зв'язку з цим набагато менше виникає проблем при транспортуванні, зберіганні і монтажі.

Радує і різноманіття колірної палітри, м'якість, еластичність матеріалу. Завдяки гнучкій черепиці стали реальні багато ідей, задуми, фантазії архітекторів. Адже навіть при куті нахилу покрівлі до 85º, а деякі моделі до 90º, можливі якісні будівельні роботи, не кажучи вже про інші складні конструкції даху, мансардних вікнах, всіляких виступах. Особливо зараз, коли модними стали куполоподібні, увігнуті, фігурні дахи, багаторівневі забудови різної поверховості.

З естетичної точки зору тут теж все благополучно. Кольори приглушені, відтінків багато, стійкі до зовнішнього впливу, не вигоряють на Сонці. Геометричний малюнок - прямокутники різної величини, ромби, стільники, півколо. Можна підібрати варіанти об'ємного малюнка. Є де розгулятися дизайнерській думці.

Особливий інтерес до гнучкої черепиці виникає ще й через шумоізолюцію і теплозбереження. Це можливо завдяки тому, що в основі її покладено міцне скляне полотно, просочене бітумом, зверху покрите базальтовою крихтою. Знизу самоклеющийся шар, покритий для зручності плівкою, що легко знімається. Матеріали добре поглинають шуми, захищають від впливу природних опадів, стійкі до перепадів температури. Шорсткість поверхні запобігає сніговим обвалам взимку. А щільність укладання робить покрівлю надійною і міцною, з високим терміном гарантії.

Якщо відразу придбати всі комплектуючі частини, то з гнучкими багатошаровими листами працювати легко. Вони добре лягають, ріжуться, відходів практично не буває. Звичайно, краще професіоналам доручити розрахувати необхідну кількість матеріалів, монтаж даху. Вони не тільки дадуть вичерпну консультацію щодо покрівлі, а й порадять визначитися з дизайном. А висока якість, стислі терміни всіх робіт гарантовані.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1448 | Додав: abel | Теги: м'яка покрівля, гнучка черепиця, покрівля, переваги гнучкої черепиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]