09:35
Переваги пластикових вікон

Сьогодні пластикові вікна все більше і більше витісняють вікна з дерева. Давайте з'ясуємо, з чим це пов'язано і розберемо переваги вікон ПВХ від дерев'яних вікон.

Не дуже висока ціна

Ціна на такі вікна цілком прийнятна, але це не означає, що потрібно брати найдорожчі вікна. Беріть вікна, під ваші потреби. Знайдіть золоту середину, яка могла б поєднувати в собі комфорт і зручну ціну. Завдяки гнучкості даної конструкції і різноманітності її варіантів - це легко можна зробити.

Хороший зовнішній вигляд

Вікна ПВХ на відміну від дерев'яних рам виглядають дуже акуратно, на них не буде фарби, яка тріскається, не буде бруду, пилу, який з них сиплеться. Їх можна підігнати під інтер'єр вашої кімнати.

Простота в експлуатації

Такі вікна дуже легкі у використанні. Їх не потрібно перефарбовувати, утеплювати, герметизувати. Легко мити - досить провести ганчіркою. Міцні скла, які не бояться перепадів температури.

Герметичність

Вікна ПВХ мають високу ступінь герметичності. Це дозволить вам забути про заклеювання вікон на зиму, позбавить від шуму з вулиці і буде добре тримати тепло в опалювальний сезон. Більше не буде відчуватися протяг з усіх щілин, а значить - в квартирі дійсно буде тепло і затишно.

Екологічність і пожежна безпека

Вікна ПВХ мають високу ступінь пожежної безпеки. На відміну від дерев'яних рам вони не будуть спалахувати як сірники в разі пожежі, тим самим стримуючи потоки повітря, не даючи кисень для вогню. До всього цього, такі скла повністю безпечні для людини і не несуть шкоди.

Довговічність

Вікна ПВХ можуть служити понад 20 років, єдине, що потрібно буде міняти - раз на 10-15 років - це герметичні гумки і завіси і то не завжди, все залежить від ступеня експлуатації і догляду за вікнами.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1129 | Додав: admin | Теги: пластикове вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]