16:45
Період дорослішання: враження від виставки Mobile World Congress. А ось стрілялки завжди є на godvilgames.ru


Форум Mobile World Congress (MWC), який пройшов на цьому тижні в Барселоні, традиційно вважається головною подією року в області мобільних технологій і служить своєрідним "лакмусовим папірцем" стану ринку. Судячи з вражень цього року - індустрія дорослішає, що викликає змішані почуття. У той же час варто зауважити, що на сайті http://www.godvilgames.com/ всім завжди доступні найцікавіші ігри онлайн, такі, наприклад, як гра різні стрілялки.

З одного боку, MWC, а разом з ним і його "живильний субстрат", стає цивілізованим, спокійнішим. У минулому році журналісти буквально облягали переповнені зали прес-конференцій, а компанії навперебій козиряли флагманськими пристроями, одне іншого досконаліший. У цьому році ажіотажу і гарячих анонсів поменшало, стало більше розмов про бізнес, зниження вартості технологій, освоєнні неохоплених масових ринків, сервісах і інших нудних матерій.

Дорослішання не означає спаду, скоріше мова йде про закінчення періоду аномально бурхливого зростання останніх років. Відвідувачів і експонентів в цьому році трохи додалося, а зростаючий форум в черговий раз переїхав.

У 2006 році виставку перемістили в Барселону з Канн саме через відсутність життєвого простору для подальшого розвитку. Цього разу місто залишилося колишнім, але зі звичного місця в жвавому центральному районі, виставка з'їхала на тихі і просторі "висілки". На діловій частині це відбилося тільки в кращу сторону. А ось частина колишньої чарівності, тісно пов'язаного з духом старої Барселони, загубилася в безликих коридорах нового комплексу Fira Gran Via, нічим не відрізняється від сотень інших, розкиданих по всьому світу.

Випадково чи ні - але приблизно так само змінився і сам конгрес. Стало менше яскравих фарб і шоу, зате додалося павільйонів-коробок, закритих для відвідувачів, де йшли лише переговори і бізнес-зустрічі. Економічно це безумовно виправдано - навіщо наймати купу стендистів, що відповідають на безкінечні запитання "людей з вулиці"? Але якщо цей тренд продовжиться, то MWC ризикує розділити долю CeBit - іншого колись яскравого, а сьогодні занадто вже "професійного" IT-форуму.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2002 | Додав: abel | Теги: godvilgames.ru | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]