16:06
Плюси та мінуси ковроліну

Багато людей віддають свою перевагу ковроліну - як універсальному підлоговому покриттю. У ковроліну є свої плюси і мінуси, давайте розглянемо їх по порядку.

Позитивні сторони ковроліну

- У більшості квартир є один недолік - це холодні підлоги. Ковролін має гарні теплоізоляційні функції. Це один з головних факторів, що впливають на вибір саме цього підлогового покриття.

- Необмежений вибір. Вибір ковроліну настільки великий, що часом доводиться звертатися до послуг дизайнерів, що б вони змогли правильно підібрати ковролін під ваш інтер'єр. Це ще одна з позитивних сторін ковроліну.

- На відміну від натуральних покриттів в ковроліні ніколи не заведуться паразити. При виготовленні ковроліну він піддається обов'язковій обробці речовинами які не дають розвиватися паразитам у підлоговому покритті.

- Ковролін має протипожежну безпеку. Це не означає, що він зовсім не горить, але виробники гарантують, що в разі пожежі вам не доведеться залишати приміщення палаючою підлогою.

- Ковролін досить простий в транспортуванні. Він не є важким, що теж є позитивною якістю.

- Термін служби. У ковроліну термін служби досить високий, що дозволяє економити на його заміні.

- Ну і, звичайно ж, ціна. Ціна на ковролін в рази менша, ніж на натуральні покриття.

Негативні сторони ковроліну

- Покриття ковроліну погано переносить вологу. Від чистячих засобів можуть залишитися плями.

- У кожного полотна ковроліну є свої габарити. Їх не так вже й багато. Це значно ускладнює процедуру установки. Адже підібрати потрібний вам розмір ковроліну може стати дуже важким завданням.

- Ковролін має властивість вицвітати. Оскільки фарби при виготовлення ковроліну використовують не натуральні, то при тривалому впливі сонячних променів вони починають тьмяніти.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1517 | Додав: admin | Теги: плюси, мінуси ковроліну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]