18:26
Починаємо будівництво будинку правильно

  Якщо у вас є порожня ділянку землі, і ви хочете побудувати на ній хороший будинок, то самі у себе ви повинні запитати: з чого починати будівництво?

Підходів з чого почати багато, ви хоча б повинні знати парочку з них. Спочатку ви повинні вирішити питання з документацією своєї ділянки, а почати треба з отримання державного акту на володіння нерухомістю або договір оренди ділянки, який ви повинні оформити на себе. Важлива умова: документ повинен мати статус "під забудову".

Ви повинні визначитися з планами на будівництво - які будівлі ви ще будете зводити, крім будинку. Обов'язково треба скласти схему всіх будівель, які будуть розташовуватися на вашій ділянці. Можна скористатися послугами топографічної зйомки, після чого ви повинні віднести її в ваш місцевий орган і отримати там копію.

Також можна скористатися й послугами геологів. Багато людей опускають цей пункт, що дуже неправильно. Адже нам потрібен довговічний будинок, тому не економте на цьому.

Потрібно вам буде і визначитися, як правильно прокласти проводку і засоби комунікацій - водопостачання, електропостачання та каналізацію. Обов'язково сходіть в архітектурний заклад, де ви живете. З самого початку вам потрібно зібрати документи і подати їх потрібно для отримання будівельного паспорта, обов'язково подається разом із заявою.

Після того, як ви отримали паспорт, вам потрібно повідомити про це в архітектурно-будівельну компанію. Після того, як пройшов тиждень з моменту подачі заяви, потрібно письмово попередити держадміністрацію про початок будівництва. Після всіх цих дій, ви можете успішно почати будівництво.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1186 | Додав: admin | Теги: будівництво, будинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]