10:28
Подобова оренда квартири: в чому секрет популярності

У всі часи існувала практика оренди квартир або кімнат. Але якщо раніше власники житла намагалися здавати нерухомість на довгий термін, то зараз набирає популярність інша послуга - погодинна оренда житла або подобова.

Це відмінний вихід для туристів, які не бажають переплачувати втридорога, знімаючи номер у готелі в столиці України, який не дуже дешевий. За набагато більш скромну суму вони отримають власне житло з повноцінною спальнею і кухнею, а не стандартно обставлену кімнатку.

Подобова оренда стала справжнім порятунком не тільки для туристів, але і для співробітників, які вічно мотаються по відрядженнях. Переїздів багато, знаходження в місті не перевищує однієї-двох діб, а бюджет - як завжди обмежений. Такі квартири також люблять знімати заради розваг, коли компанії друзів просто нікуди подітися, а відзначити день народження або іншу подію хочеться.

Вибір квартир, виставлених в оголошеннях типу: "оренда на добу", досить широкий. Природно, в розрахунок беруться тільки невеликі квартири, де є одна або дві кімнати. Ніхто не буде платити великі гроші за трикімнатну квартиру, в якій потрібно буде просто переночувати і пару раз поїсти. До речі, це ще одна непогана стаття економії. Подобова оренда надає не просто зручне спальне місце, але і має на увазі повноцінну кухню, на якій можна готувати вечері та сніданки. Відразу виключається дорогий варіант харчування в ресторанах чи кафе.

Ще однією перевагою квартир, на які оформляється оренда, є їх розташування. Ринок великий і постійно оновлюється, так що потенційний клієнт завжди знайде собі доступний і зручний варіант. Підходящу квартиру легко знайти як в центрі, так і в спальному районі міста. А для особливих цінителів історії існують навіть варіанти будинків з "історією". Звичайно, короткострокова оренда таких приміщень буде в рази вище звичайних варіантів, проте для туристів, які бажали б пожити в будинку, де творив письменник чи поет, це буде справжньою знахідкою.

Багато українців, а також громадяни інших країн дуже часто відвідують древнє і одночасно сучасне місто Київ — столицю України. Саме тому значним попитом у Києві квартири подобово користуються, які б розміщувалися десь ближче до центру столиці України, мали чистий і затишний вигляд, а також коштували не надто дорого.

Варто зазначити, що тенденція останніх років така, що більшість туристів і мандрівників шукають і бронюють собі житло, квитки на транспорт і так далі, через всесвітню мережу Інтернет. А тому, якщо вам потрібні квартири подобово в Києві в хорошому стан, але за прийнятною ціною, тоді ми також радимо вам відвідати спеціалізований сайт. Адже саме з його допомогою можна найвигідніше орендувати квартири подобово в столиці України.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1472 | Додав: abel | Теги: квартири подобово в Києві | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]