22:45
Поговоримо про газобетон
Асортимент будівельних матеріалів в даний час просто вражає. Особливою популярністю стали користуватися пористі бетони, в тому числі газобетон.

Вважати його сучасним матеріалом не варто. Справа в тому, що вперше з'явився він ще на початку дев'ятнадцятого століття, а вже в середині століття з його допомогою було побудовано чимало житлових будівель в Санкт-Петербурзі, які і до наших днів зберігають свою міцність.

Зазначимо, що у виробництві газобетону бере участь цемент, вапно, а також низка інших компонентів. У всю цю масу вводять газ, який утворює бульбашки повітря. У результаті отримують великий масив, який ділять на відносно невеликі блоки.

Після цього вони відправляються в піч і витримуються тривалий час при високій температурі.

Якими ж перевагами наділений газобетон?

По-перше, він володіє прекрасними тепло- і звукоізоляційними властивостями.

По-друге, це дуже міцний матеріал, що має тривалий термін служби.

По-третє, за рахунок пористості газобетону його вага відносно невелика, тому немає необхідності влаштовувати потужний фундамент при будівництві будинку, а це дозволяє заощадити кошти.
Розглянутий у статті будівельний матеріал стійкий не тільки до морозів, але ще і пожеж. Крім того, не потрібно його захищати від негативного впливу атмосферних опадів. Це екологічно чистий виріб, для створення якого не використовуються шкідливі сполуки. Газобетон наділений властивістю "дихати", а в цьому він схожий з деревиною.
Ніздрюватий бетон розглянутого типу володіє економічністю, тому будинки з нього виходять відносно недорогими.
Наостанок потрібно сказати, що популярність газобетону тільки зростає останнім часом. Обсяги його виробництва збільшуються, а також відбувається підвищення якості та зниження ціни матеріалу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2034 | Додав: admin | Теги: газобетон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]