13:48
Порада: як підключити пральну машину самостійно

Розвиток технічного прогресу такий, що використання пральної машинки автоматичного типу, є щоденним і повсякденним процесом, яким нікого, в даний час, не здивуєш. Використання автоматичної пральної машини, значно спрощує життя жінкам, знімаючи з них величезний вал роботи і вивільняючи значну кількість часу. У цій статті ми розповімо про те, як підключити своїми руками пральну машинку до систем домашніх комунікацій.

Звичайно ж, перед установкою пральної машинки, має місце процес її вибору та придбання. Намагайтеся підбирати машинку не тільки за ціною, функціям і якістю, а також не забувайте враховувати розміри і габаритні характеристики машинки.

Після доставки пральної машинки до місця її подальшої установки, насамперед необхідно зняти болти з барабана машинки. Транспортування пральної машинки без використання транспортувальних гвинтів, чревата виходом машинки з ладу, і як наслідок необхідністю в дорогому ремонті.

Зазвичай гвинти для транспортування пральної машинки кріпляться з заднього боку машинки і легко відокремлюються з використанням гайкового ключа своїми руками. Решту отворів від викручених гвинтів, закриваються наявними в комплекті пластиковими або гумовими заглушками.

Після цього необхідно визначитися з формою використання машинки і способом її установки. У кожному разі, машинку необхідно буде підключати до системи водопостачання, а от з системою водовідведення можна і поміркувати. Є два способи монтажу системи водовідведення, простий і складніший.

У першому випадку, зливний шланг буде підключений тільки до пральної машинки, а злив води можна здійснювати в будь-яку зручну для цього ємність або стік. У другому ж випадку, шланг водовідведення необхідно підключити до загальної системи зливу води в квартирі. В даному випадку доведеться трохи повозитися, але результат вартий того. Ви ніколи не будете відволікатися на водовідведення, все робитиметься автоматично.

Іншим проблемним моментом, є місце розташування пральної машини в квартирі. Якщо це на якомусь віддаленні від систем комунікації, то вам доведеться докуповувати шланги для зливу і підведення води. Просто виміряйте відстані від місця розташування пральної машини до місця водовідведення та водопроводу, додайте пару десятків сантиметрів резерву і придбайте необхідні шланги в господарських магазинах.

З'єднання між шлангами машинки і подовжувальними шлангами буде здійснюватися спеціальними кріпленнями і при необхідності хомутиками (також з легкістю купуються в господарських магазинах). Про те, які хомутики і кріплення взяти, вам з радістю підкажуть продавці або консультанти магазинів, тому складного тут нічого немає.

Підключення пральної машини до водопроводу, також вимагає від вас придбання спеціального перехідника з краном. Підключення перехідника для забезпечення машинки водою, може здійснюватися, як до пластикових, так і металевих систем водопостачання. Тому вам необхідно вибрати і придбати в магазині саме те, що підходить вам.

Для підключення системи зливу, швидше за все, вам також доведеться придбати спеціальний трійник (двійник) для підключення додаткового водостоку або спеціальний сифон з додатковою шийкою під побутову техніку. Після того, як водовідведення машинки проведено, а вода через додатковий краник і шланг може вільно надходити до машинки, можна переходити до експлуатаційних випробувань.

Підключивши машинку до розетки, виберіть один з режимів прання, таким чином, протестувавши машинку. Особливу увагу в перший час звертайте на наявність можливих підтікань зі шлангів та місць кріплення комунікацій. При наявності течі, з використанням хомутиків та герметика, проведіть необхідні профілактичні заходи.

У випадку, якщо випробування пройшли нормально, встановіть пральну машинку на місце її подальшого існування, проведіть регулювання ніжок за висотою і насолоджуйтеся використанням пральної машинки, підключення якої ви зробили своїми руками.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1457 | Додав: admin | Теги: пральна машина, як підключити пральну машину самост | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]