18:32
Поради: як усунути вогкість в підвалі

Підвальне приміщення зазвичай знаходиться глибоко під землею, при цьому якщо його стіни були погано проконопачені або сам підвал є досить старим, то підвищеної вологості в ньому буває дуже складно уникнути. Сирість в підвалі зазвичай достатньо складно усунути, адже в це приміщення не проникає промінь світла, що ускладнює його провітрювання і просушування.

Спробуйте скористатися спеціальними опалювальними приладами. Зокрема усунути зайву вогкість в підвалі допоможе дизельна теплова гармата, що працює за принципом системи тепловентилювання повітря. Ефективна і економна у використанні дизельна теплова гармата допоможе вам не тільки обігріти холодне підземне приміщення, але і швидко прибрати підвищену вологість у підвалі завдяки системі подачі гарячого повітря.

У мережі Інтернет можна знайти чимало користувачів - власників підвалів, складів і гаражів, дуже задоволених тим, що використовують теплову гармату для вирішення проблем опалення та усунення вогкості. Думаємо, що після прочитання цієї корисної статті, і ви дізнаєтеся про те, як видалити вогкість в підвалі за допомогою сучасного тепловентилятора, який працює на дизельному паливі.

Як усунути вогкість в підвалі?

Тепер давайте поговоримо про те, як усунути вогкість в підвалі, а також перешкоджати її повторному утворенню у вашому підземному приміщенні для зберігання овочів, засолок та інших видів заготовок на зиму. Зайва вологість у підвалі часто сприяє утворенню цвілі і грибка на його стінах або підлозі, що негативно позначається на можливостях зберігання.

Придбайте теплову гармату, яка працює на дизельному паливі, адже саме цей вид сучасних опалювальних приладів допоможе вам ефективно прибрати вогкість в підвалі за допомогою швидкої просушки приміщення гарячим повітрям, швидко усуває зайву вологість.

Якщо ви зовсім втомилися боротися з цвіллю на стінах і не знаєте, як усунути вогкість в підвалі, то спробуйте додатково проконопатити стіни і підлогу за допомогою звичайної глини, змішаної з піском, в поєднанні з регулярною просушкою приміщення - це прекрасно затримує вологу і перешкоджає швидкому розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Для того, щоб усунути вогкість у погребі також радимо вам скористатися даними порадами, оскільки структура та призначення льоху схоже з підвалом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1462 | Додав: abel | Теги: сирість, дизельна теплова гармата, теплова гармата, сирість в підвалі, усунути сирість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]