19:13
Поради: як зробити квартиру затишною і комфортною

Безперечно, всім хочеться приходити додому і отримувати задоволення від обстановки. В даний час існує маса способів прикрасити свою квартиру, зробити її більш комфортною і світлою.

Затишок - для кожної людини означає своє. Не можна дати якесь конкретне визначення. Прийнято вважати, що затишним можна назвати приміщення, в якому приємно знаходитися і не хочеться нічого змінювати. Перебуваючи в такому приміщенні, відчуваєш душевний спокій, там світло, тепло і чисто.

Існує декілька хитрощів, які допоможуть створити бездоганну обстановку і повне відчуття комфорту. При цьому створення затишку необов'язково потребує багато затрат. Для початку потрібно визначитися з тематикою, не варто поєднувати в одній кімнаті різні стилі.

Порядок в будинку є обов'язковою складовою створення затишку. Не варто забувати про різні кошики, фігурки та тематичні статуетки. Більш затишну атмосферу допоможуть створити декоративні подушки. Також хорошим способом є позбавлення від непотрібних речей, які захаращують простір і руйнують теплоту й акуратність створеного комфорту. Відмінним рішенням послужать стелажі з прихованою системою зберігання. Багато меблів - невдале рішення для створення бездоганного місця, не потрібно намагатися захаращувати весь вільний простір у квартирі.

При виборі колірної гами потрібно розуміти, що в результаті повинно вийти. Багато кольорів зменшують простір. Теплі тони, як правило, допомагають домогтися потрібного ефекту, але ніхто не скасовує додавання яскравих акцентів.

Для квартир або будинків, вікна яких виходять на південь, дизайнери часто пропонують використовувати холодні тони, на північ - теплі, золотисто-жовті, кремові або рожеві. Для спільної кімнати найчастіше використовують строгі відтінки, для спальні найкраще підійдуть розслаблюючі теплі тони.

Вибираючи портьєри, варто звернути увагу на поєднання кольорів з меблями або кольором стін. Якщо кімната невеликих розмірів, не варто захаращувати вікно важкими тканинами.

Квіти та елементи декору - незамінні, вони допоможуть додати життя у ваш інтер'єр.

Для того щоб кімната не тиснула, і бажання перебувати в цьому приміщенні не пропадало, не варто забувати про освітлення. Воно має бути максимально наближеним до денного світла. Різні бра допоможуть створити ввечері спокійну і розслаблюючу обстановку.

Обстановка в будинку створює настрій, це те місце, де людина перебуває найбільше, відпочиває і заряджається енергією.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1413 | Додав: admin | Теги: як зробити квартиру затишною і комф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]