18:06
Порошкове фарбування - покриття металевих виробів полімерним матеріалом

Підприємства, які працюють у сфері виробництва металевих виробів, мають досить великі списком завдань з вдосконаленню виробництва. Постійно з'являються нові технічні засоби, які полегшують і прискорюють роботу, а також дозволяють поліпшити якість продукції. Але основні процеси залишаються незмінними. Більшість компаній використовують для фінальної обробки виробів з металу полімерне фарбування. Для цього необхідна камера порошкового фарбування, яку варто організувати за останнім словом техніки.

Особливості процесу порошкового фарбування

Якщо покриття металу полімерним матеріалом буде виконано неякісно, на виробі залишаться місця без покриття, то сенс від такої обробки зведеться до нуля. Адже першим завданням полімерної фарби є захист готового виробу від впливів зовнішнього середовища.

Хороша камера порошкового фарбування володіє безліччю технічних елементів, які допоможуть не тільки покрити виріб фарбою повністю, але і проконтролювати можливі дефекти. Полімерне покриття покликане виконувати наступні функції:

  • захист металу від корозії та інших впливів зовнішнього середовища;
  • продовження терміну експлуатації виробу;
  • поліпшення зовнішнього вигляду конструкції.

У більшості випадків полімерний порошок, яким розкриваються металеві конструкції, білого кольору. Але за бажанням підприємство може придбати матеріал іншого кольору для естетичної подачі свого товару. Порошкове забарвлення може використовуватися як для готового виробу, так і для складових частин великої конструкції.

Організація камер порошкового фарбування на підприємстві

Якщо виробничі процеси на вашому підприємстві вимагають полімерного фарбування металу, потрібно звертатися до виробників спеціалізованого обладнання. Вони допоможуть не тільки організувати камеру, але і підрахувати, які саме критерії для вашого виробництва необхідні.

Якщо робота з металом не є профільною лінією виробництва, то досить недорогих базових наборів обладнання. А ось для профільних підприємств камера порошкового фарбування повинна відповідати певним вимогам:

  • великий потенціал безперервної роботи;
  • висока продуктивність і швидке виконання процесів;
  • наявність способів контролю якості фарбування.

Також варто звернути особливу увагу на прилади, які дозволяють зробити фарбування більш економічним. Наприклад, це може бути уловлювач для невикористаної фарби. Так ви зможете економити значну кількість недешевого полімерного матеріалу і забарвлювати більше деталей.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2005 | Додав: abel | Теги: Порошкове фарбування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]