11:44
Прийом зроблених робіт: як правильно прийняти роботу майстрів

Настав довгоочікуваний момент, коли вам повідомили, що ремонтні роботи завершені. Залишилося прийняти зроблені роботи. Все має відбуватися в прибраному від будівельного сміття приміщенні. Все обладнання та інструмент будівельників мають бути вивезені.

Здавати ремонт повинен керівник проекту, наприклад бригадир. Якщо був ремонт під ключ, то на цьому заході повинен бути присутнім і дизайнер, який здійснює авторський нагляд. Вам повинні надати акт виконаних робіт, звіт про витрати і закуплені матеріали. Все це зводиться в один баланс взаєморозрахунків. За цим документом здійснюється остаточний розрахунок за виконаний ремонт.

Також указати приховані дефекти необхідно в акті, заплановані, але не виконані роботи повинні бути чітко пояснені підрядником. Всі непередбачені витрати повинні були спочатку узгоджуватися з вами. Всі оздоблювальні роботи перевіряються візуально. Всі пофарбовані поверхні повинні бути ідеально рівними і без дефектів, стиків на шпалерах невидно. Плитка при простукуванні повинна бути без пустот, а всі шви однакові і затерті.

Приділіть особливу увагу перевірці систем водопостачання та електричної мережі. Всі виявлені зауваження повинні бути зафіксовані і усунені.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1290 | Додав: admin | Теги: ремонт під ключ, прийняти роботу майстрів, прийом зроблених робіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]