17:27
Продається будинок, що надихнув Хічкока на його найзловісніший фільм. ВІДЕО


Невибагливий особняк з чотирма ваннами і чотирма спальнями, де режисер Альфред Хічкок і сценарист Еван Хантер написали класичний трилер 1963 року - фільм "Птахи", виставлений на продаж в нью-йоркському містечку Паунд-Рідж за 1,4 мільйона доларів.

Похмура творча енергія не покидала ці стіни і в більш пізній період. Нинішній його власник письменник Джим Харт написав сценарій для фільму "Дракула" Френсіса Форда Копполи, а також до фантастичного фільму з Джоді Фостер "Контакт" 1997 року, пише The Daily News.

Харт лише недавно дізнався, що "Птахи" були написані близько 50 років тому в сараї, в якому він сам працював, починаючи з 1994 року, коли купив цей будинок, отримавши гонорар за "Дракулу". "Ми називаємо цей будинок" Куплений Дракулою ", - сміється Харт.

"Дивна річ, - продовжує він, - я пишу, надихаючись відомою фотографією Хічкока над моїм плечем, і при цьому відбувається багато збігів. Одного разу, звідки не візьмись, сотні птахів приземлилися тут в навколишніх деревах".

Тим часом історія будинку має деякі лякаючі збіги і до Хічкока. Хірем Халле, американський промисловець, який володів компанією Gulf Oil, відновив будинок на Салем-Роуд як частину програми, в рамках якої він найняв на роботу єврейських біженців, що покинули Європу під час Другої світової війни, рятуючись від голокосту. Халле і його команда відремонтували 33 будинки в Паунд-Ріджі та сусідньому Бедфорді.

Ріелтори, які продають особняк, намагаються знайти і світлі достоїнства цього місця, розташованого в тихому й затишному куточку поряд з лісом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1755 | Додав: adminA | Теги: Хічкок, ДРАКУЛА, будинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]