03:47
Проекти будинків з бруса: індивідуальні чи типові?

Кожен замовник мріє якомога швидше розміститися з родиною у своєму новому дерев'яному будинку. Бувають і винятки, коли людина не відноситься принципово до того, де йому жити. Міська квартира або заміський будинок - різниці немає. Але таких досить мало. Отже, існує два види проектів, за якими працюють будівельники - готовий або індивідуальний. Для того, щоб зупинити свій вибір на першому або другому, потрібно знати безліч деталей, тоді вибір буде правильним. До речі, від нього залежить і час, витрачений на будівництво будинку.

Віддаючи перевагу готовому проекту, потрібно розуміти, що на це вже хтось витратив час і можна скористатися цими ж кресленнями і виконувати будівництво з таких же матеріалів. Але такий точно будинок вже у когось є. Головний плюс в тому, що проект подібної будови вже пройшов апробацію, давно протестований і відповідає всім вимогам, які пред'являються всіма державними інстанціями. Також враховується, що готовий варіант вже не відніме час на розробку деталей, а можна приступити до будівництва практично відразу. При бажанні в готові проекти будинків з бруса можна внести невеликі зміни, які будуть більш доречні для конкретній сім'ї. Загальна ідея при цьому не стане іншою, а ось важливі дрібниці зроблять житло більш затишним. Якщо робота здійснюється досвідченим архітектором, то це завдання для нього виявиться зовсім нескладним.

Чим же відрізняються індивідуальні проекти? Ця робота, звичайно, більш тонка і розробки робляться з чистого аркуша. Участь беруть не тільки архітектори і будівельники, а й сам замовник, висловлюючи власні потреби та побажання, є можливість обрати і внутрішній інтер'єр дерев'яного будинку. На створення такого архітектурного дітища піде в середньому близько місяця, але результат буде таким, як хочеться саме Вам.

Робиться перший план, який проглядається не тільки на папері, а й у віртуальних програмах, при потребі, вносяться корективи. Після завершення всього будівництва замовник зможе отримати зручний прекрасний будинок, який він задумав сам. Унікальність гарантована, інших таких же будівель не існує. Чекати зайвий місяць чи ні, вирішувати повинен кожен самостійно, поради тут не завжди доречні, але потрібно пам'ятати про ті переваги, які можна отримати натомість. Швидше за все, нічого не зрівняється з будинком, який побудований за особистим вимогам і бажанням, ніж той, що доводиться вибирати з вже існуючих.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1396 | Додав: abel | Теги: Проекти будинків з бруса, проект будинку з бруса, проект будинку, будинок з бруса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]