08:30
Промислові теплиці: що варто знати

Основна відмінність промислових теплиць від простих конструкцій - їхній великий розмір. У промислових теплицях застосовується обігрівальна система, яка дозволяє домогтися не одного врожаю за рік. У тепличних споруд велика висота. Вони займають і великі розміри площі. Конструкції можуть мати багато поверхів і ярусів. Ціни на промислові теплиці доступні практично кожному фермеру.

На Крайній Півночі зводяться тепличні конструкції, стіни яких виконані з будівельних матеріалів. У таких спорудах застосуються лише штучне освітлення. Дуже великі тепличні будівлі, які оснащуються електронними системами стеження, спеціальною технікою, можна побачити в Голландії. Їхня корисна площа може становити пару тисяч кв.м. Ці плантації використовуються для вирощування овочевих культур, квітів та ягід на ґрунті або за допомогою гідропоніки. У другому випадку рослини вирощуються в синтетичному матеріалі з пористою структурою, який схожий на скляну вату. У нього додаються мінеральні речовини, вода з урахуванням особливостей кожної культури. Застосовувана технологія, яка допомагає домогтися високих урожаїв.

Для тепличних конструкцій в Голландії виготовляється спеціальне обігрівальне, поливальне, зрошувальне обладнання. У будівлях встановлюється обігрівальна система з багатьох ярусів, опалювальна система для вироблення і подачі вуглекислого газу, необхідного для виникнення процесів обміну у рослин днем. Придбати популярну теплицю може житель будь-якої країни. Підприємства Росії вивчили іноземні виробничі технології в галузі промислових теплиць. Вітчизняна продукція буде коштувати для фермера чи підприємця набагато дешевше західного аналога. При цьому російські виробничі організації адаптували теплиці до кліматичних особливостей регіонів країни. Тому вигідніше буде замовити промислову теплицю вітчизняного виробництва.

Перед будівництвом теплиці фермер повинен розуміти, які культури і рослини він збирається вирощувати влітку і взимку. Після цього можна скласти креслення тепличного будівлі. Придбати готову теплицю можна в спеціалізованих організаціях, які готові запропонувати своїм клієнтам десятки складених проектів. Теплицю можна змонтувати самому або скористатися послугами досвідчених фахівців.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1148 | Додав: admin | Теги: промислова теплиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]