17:40
Рекомендації щодо вибору шпалер

Купуючи шпалери для стін, необхідно знати низку правил і звернути увагу на різні нюанси. Саме тому ми вам розкажемо про конкретні нюанси, щоб ви не зробили велику помилку, адже від них залежатиме загальний вигляд вашої кімнати, де саме їх будете клеїти.

Отже, найважливіший момент при підборі шпалер - це рівень якості поверхні стін. Якщо стіни не сильно рівні, в цьому випадку рекомендуємо купувати шпалери з яким-небудь абстрактним малюнком, який потім не потрібно буде підрівнювати. Ще один не мало важливий секрет: якщо ви хочете заховати якісь дефекти своїх стін за допомогою шпалер, значить купувати потрібно ті, де є опуклі малюнки.

Також, настійно рекомендуємо купувати дуже яскраві шпалери в тому випадку, якщо у вашому приміщенні є різні виступаючі частини, наприклад балки або ригелі. Не варто забувати про той фактор, на яку ж все таки сторону виходять вікна. Якщо ваші вікна виходять на південну сторону, радимо прикупити шпалери тільки в холодних тонах, а якщо вікна виходять на північну сторону, значить навпаки. Все легко і просто! Подивіться, вони будуть створювати вигляд сонячного дня, а хоча насправді на вулиці може бути похмура погода.

Якщо ваша кімната великих розмірів, в такому випадку обклеїти її можна темними тонами. У 2015 році дизайнери вважають найоригінальнішим і найбільш гідним темним кольором - це бордовий. А якщо кімната зовсім невеликих розмірів, значить тут потрібно вчинити навпаки, обклеїти її шпалерами з маленькими малюнками і вибрати тільки світлі відтінки!

Якщо у вашому приміщенні невисокі стелі, і ви хочете візуально збільшити свій простір, в такому випадку рекомендуємо придбати шпалери з вертикальними смугами.

Наша порада: всі кольори і відтінки червоного не радимо клеїти в спальні або на кухні, так як саме такий колір у більшості людей викликає сильну агресію. А всі кольори і відтінки ніжно-зеленого кольору будуть доцільні в кімнатах, де ви віддаєте перевагу відпочивати вночі.

Читайте ZhytloNews:

Недвижимость в горах

Недвижимость в горах

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1967 | Додав: admin | Теги: рекомендації щодо вибору шпалер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]