16:02
Рекомендуємо італійські меблі для дому

Будинок - це наше житло, місце, де ми проводимо значну частину свого життя, відпочиваємо, влаштовуємо гуляння і навіть працюємо. А щоб нам було комфортніше - важливим елементом мають бути правильно підібрані меблі. Меблі в будинку не тільки повинні створювати затишок, але й бути фактором умиротворення, своєрідним релаксатор після робочого дня. Найкраще з такою роллю, як нам здається, будуть справлятися меблі з Італії. Тому, вибір італійських меблів для облаштування будинку - це складне і відповідальне заняття.

Першим ділом, треба визначити колірну гаму, в який буде оформлений інтер'єр вашого житла. Колір - дуже важлива деталь, адже кожен колір по-різному впливає на ваш настрій: один викликає радість, а інший - роздратування, в залежності від статі, віку та характеру людини. Колірні параметри використовуються при фарбуванні стін, стель, виборі матеріалів для підлоги і тканин для драпіровок. Після визначення колірної гами переходимо безпосередньо до італійських меблів, які, для зручності користувача, доцільно замовляти цілими гарнітурами - для дитячої, їдальні, спальні - а не купувати поодинці, як різнорідні і випадкові предмети.

Грамотно обставлена дитяча кімната не тільки захистить малюка від ударів об гострі кути і падінь, але і додасть інтерес до навчання і допоможе з веселим вільним проведенням часу вашої дитини. Зонування дитячої кімнати - майже нерозв'язна задача. Доводиться все розставляти поруч (ліжко, шафа, комп'ютерний стіл), щоб було зручно і вам і вашій дитині. Ящики і полиці потрібно брати більші за потрібні, адже дитина росте і ростуть її колекції іграшок.

У дорослих потреби інші, після трудового дня людині потрібно набиратися сил, а затишна спальня - це найкраще місце, де можна відпочити. Яскраві і барвисті кольори, у спальні не рекомендуються, а сам стиль італійських меблів в спальні не має вирішального значення. Головне - не перетворювати спальню в гардеробну, або сховищем красивих, але марних і запилених дрібничок. Основним елементом в спальні і сьогодні залишається ліжко, яке, за великим рахунком, і визначає стиль італійських меблів у вашій спальні.

Вітальня - місце, де можна висловити свої фантазії, цікаво і корисно. Адже яскравість даного місця повинна піднімати настрій не тільки за переглядом фільмів, але і при зустрічах з друзями. Меблі з Італії у вітальні, звичайно, повинні створити красу і бути комфортабельними, особливо м'які меблі. Італійські тканини диванної оббивки піднімуть настрій і гостям, і господарям, а витончені столи та крісла додадуть додатковий смак напоям, і жвавості бесідам. Хороші італійські меблі в передпокії також мають важливе значення - з цієї кімнати розпочинається знайомство з будинком, а дзеркало - першим зустрічає господаря або господиню. Шафи для верхнього одягу і взуття повинні виконувати всі необхідні функції - і не слід забувати про крісла або пуфи для зручності.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1484 | Додав: abel | Теги: італійські меблі для дому, меблі для дому, італійські меблі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]