12:18
Робимо спальню в білому кольорі: елегантно і красиво

Спальня білого кольору буде завжди здаватися трошки більшою, ніж є насправді. Білий колір рекомендують використовувати в кімнатах, які похвалитися своїми габаритами не можуть, адже саме білий колір розширює візуально простір. Але мало буде тільки перефарбувати стіни в білий, а необхідно підібрати правильні аксесуари, а також зробити гарний декор в приміщенні.

Щоб повною мірою скористатися ефектом "білого кольору", не потрібно використовувати багато меблів. Краще поставити в кімнаті тільки ліжко, пару тумбочок і, при бажанні, телевізор. Саме з цієї причини до вибору ліжка варто поставитися дуже серйозно. Ліжко повинно мати зручний, ортопедичний матрац. Колір покривала не повинен бути надто яскравим. У спальні, інтер'єр якої світлого відтінку, а стіни білого кольору, рожева або яскраво-помаранчева постільна буде вкрай погано виглядати.

Дуже елегантно і красиво виглядатимуть гардини і штори того ж відтінку, що у покривала на вашому ліжку. При цьому жалюзі виберіть такі ж, краще вертикальні. Жалюзі можете замовити в Інтернеті. Якщо вирішили, що в спальні буде телевізор, краще повісьте його на стіну, а не встановлюйте на тумбу. Це заощадить дорогоцінне місце.

На підлогу краще покласти один маленький килимок, який буде поєднуватися із загальним дизайном кімнати, а не встеляти в спальні велику кількість маленьких килимків або ж один великий килим.

Щоб якось прикрасити білі стіни, можете повісити на них картини або фотографії. Ні в якому разі не забувайте про настільній лампі, кімнатні рослини і красиву накидку на крісло.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 978 | Додав: admin | Теги: спальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]