21:05
Рольставні: надійний захист житла

Рольставні досить давно почали користуватися успіхом в українського споживача, так як наочно показали придатність для роботи в різних кліматичних умовах. Висока ефективність захисту укупі з респектабельним зовнішнім виглядом забезпечили популярність рольставням і в інших країнах.

Рольставні - це полотно, виконане з сталевого або алюмінієвого профілю, яке згортається в рулон, а потім поміщається в захисний короб. Рухається полотно в напрямках, закріплених в отворах або на стінах таким чином, щоб при опущених рольставнях їх неможливо було демонтувати. При монтажі застосовуються пристрої захисту від вертикальних зрушень, які не дадуть рольставням розійтися зовні.

Полотно набагато функціональніше від інших захисних засобів, так як здерти його просто неможливо. Найчастіше використовують три види профілю - сталевий, алюмінієвий і цільнотянутий. При виконанні сталевих рольставнів необхідний оцинкований лист з покриттям, що забезпечує захист від корозії. Алюмінієві профілі поєднують високу міцність на вигин. Важать вони небагато. Рольставні, завдяки поліуретановому наповнювачу, відмінно підійдуть для вікон, що виходять на галасливу вулицю. Крім цього, вони мають гарну теплоізоляцією. Цільнотянутий профіль вважається найміцнішою конструкцією.

Гратчасті рольставні використовуються для оформлення вітрин. Вони не зменшать огляд продукції, гарантуючи при цьому максимальний захист. А грамотно оформлена вітрина є відмінною рекламою магазину. Невід'ємна частина полотна - це механізми управління. Щоб робота захисних жалюзі була надійною і безпечною, при монтажі використовується ручне і автоматичне керування. Автоматичні пристрої, які українцям довелося випробувати в суворих кліматичних умовах, відмінно зарекомендували себе. Конструкції забезпечуються замками, здатними забезпечити блокування підняття рольставнів. Управління здійснюється або за допомогою пульта дистанційного керування, або за допомогою вимикача.

Якщо сильно похолодає, піде дощ або підніметься вітер, то полотно закриється без вашої участі. Рольставні - це надійний захист від злому і силового впливу. Вони дозволяють надовго залишати житло без господаря. Крім того, жалюзі вбережуть вас від вітру, дощу, яскравого світла і жаркого сонечка.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1631 | Додав: admin | Теги: рольставні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]