17:58
Розкішний зелений газон. Штучний газон

Мрія американця - розкішний зелений газон. Але ця мрія стає реальністю, тільки коли ви готові гарненько розщедритися. Підтримка газону - нелегке завдання, він вимагає до себе не менше уваги, ніж новонароджена дитина. Газону необхідний частий полив, скошування, позбавлення від можливих бур'янів. Цього достатньо для того, щоб ви задумалися над вартістю вашого часу і фізичних сил.

Більшість господарів будинку знаходять інший вихід із ситуації - вони вдаються до штучного газону. Тому, якщо ви один з тих людей, які налаштовані на покупку газону - переконайтеся, що можете собі його дозволити. Але хоча це задоволення коштує дорожче натурального газону, штучний газон для ландшафтного дизайну не доставить вам суєти.

Вартість штучного газону

Штучний торф проведений з пропілену і зазвичай він сантиметрів 5 завтовшки, з латексним покриттям. Ця штучна трава неймовірно витривала, і не вимагає підтримки. Штучна трава, як і рівна галявина для гри в гольф, буває двох видів: густа сітка й рідка. Від щільності покриття сітки штучного газону залежить вартість трави. Все тому, що штучна трава наповнена частинками піску і гуми, які надають їй здатність плавного розподілу на ґрунті, і гнучкість.

Найпростіший тип штучного газону - рідкісна і неплотна трав'яна сітка. Для такої трави зроблені спеціальні машини, які начебто розчісують газон. Але придбання їх виллється вам в додаткові витрати.

Установка штучного газону

Установка штучного газону коштує дорого, але одного разу встановлена трава навряд чи зажадає додаткової уваги та інвестицій. Штучний торф укладається професіоналом, але ця процедура може бути посильна навіть вам.

Перш за все, вам варто вибрати тип газону. На ринку його дуже багато, проте губитися перед великою кількістю не варто. Вибирайте між приблизно п'ятьма варіантами.

Ось деякі поради з приводу установки штучного торфу:

  • Переконайтеся, що у вашій місцевості немає плавучого земного шару, адже штучна трава може бути зіпсована надмірної вологою.
  • Якщо штучний газон - це саме те, що ви хочете, виміряйте вашу ділянку, яку плануєте покрити штучною травою. А потім, відповідно наріжте синтетичний шар торфу.
  • Видаліть зі шляху перешкоди - камені і булижники, розрівняйте землю.
  • Приклейте штучний торф до поверхні землі за допомогою спеціального розчину.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1689 | Додав: admin | Теги: розкішний зелений газон, штучний газон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]