20:25
Розумний будинок

З кожним днем, охочих жити у високотехнологічному світі, стає все більше і більше. Технології проникають в наш побут, в наш будинок, в наше життя. Що таке "розумний дім", і для яких цілей він призначений? Простими словами, "розумний дім" - це система автоматизованого управління засобами комунікації та життєдіяльності у вашій квартирі або будинку.

Переваги "розумного будинку"

Високий рівень комфорту. Дана перевага полягає в тому, що система "розумний дім" здатна повністю автоматизувати управління всією побутовою технікою в будинку, тим самим полегшуючи і спрощуючи побутове життя мешканців квартири.

Забезпечення безпеки. Система "розумний дім", захистить вас від різного роду погроз (крадіжки, пожежі, витоку газу, води і так далі), шляхом автоматизації систем захисту.

Підтримання здорового клімату в приміщенні. Система здатна підтримувати заданий їй клімат в приміщенні, підтримувати температуру, провітрювати приміщення і так далі, тим самим, позитивно впливати на ваш фізичний стан.

Економічність користування побутовими послугами. Автоматизації системи управління побутовими послугами, дозволяє економити витрати на воду і електрику до 20%, що не може не позначитися на ваших витратах.

Чому ми вибираємо розумний будинок?

Навіть, якщо будинок напханий високотехнологічної технікою, коефіцієнт її корисності буде дуже і дуже малий. Тільки об'єднавши всю техніку в єдину автоматизовану систему "Розумний будинок", дозволить вам воістину насолодитися всіма перевагами технологічного прогресу.

Чи не правда приємно, коли прокидаючись рано вранці у будинку тримається комфортна температура повітря, піднесенню сприяє улюблена музика, у ванні набрана вода, а сніданок вже готується. У холодну пору року, на прибудинковій території все своєчасно обробляється анти-заледенілими компонентами, дахи очищаються від снігу, а освітлення вулиці працює в оптимальному й економічному режимі. Раніше, все це здавалося фантастикою, але в даний час з системою розумний будинок, це більш ніж можливо, й як не дивно - не коштує захмарних грошей.

Звичайно ж, проектування та монтаж засобів електроспоживання набагато простіше і дешевше зробити при тільки споруджуваному будинку, а не в процесі ремонту своїми руками. Всі системи розумного будинку, за бажанням власників, можуть заводитися на мобільний телефон, пульт, або навіть управлятися з Інтернету. Тому при проведенні будівництва, або грандіозного капітального ремонту, варто подумати про перспективу існування даної системи і тим самим полегшивши, і значно здешевив установку системи "Розумний будинок".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1510 | Додав: admin | Теги: розумний будинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]