21:09
Сенатора Маргелова заганяють в кут: промовчав в декларації про покупку зі своїм радником квартир в США
Соратники Олексія Навального з'ясували нові подробиці про квартири в Майамі, які належать якомусь Михайлу Маргелову, і ще більше переконалися, що нерухомість, ймовірно, належить члену Совфеда РФ Михайлу Маргелову, а не його тезки. Співробітник фонду боротьби з корупцією Георгій Албурі придивився до співвласника квартири Маргелова і з'ясував, що якийсь Дмитро Александров - помічник сенатора. Член Совфеда як і раніше відмовляється від усіх звинувачень.

Першим на квартири якогось Маргелова звернув увагу блогер doct z. Правда, на відміну від історії з викриттям екс-депутата Володимира Пехтіна, не можна було сказати з упевненістю, що власник - саме російський сенатор. На документах немає ні дати народження, ні підпису Михайла Маргелова, через що було непросто пред'явити сенатору конкретні звинувачення, пояснює Албурі в ЖЖ.

Соратник Олексія Навального звернув увагу на якогось Дмитра Александрова - співвласника обох квартир Михайла Маргелова. Трохи пошукавши, Албурі знайшов план квартир (згідно йому, в кожній з них є тільки одна спальня), фотографії інтер'єрів і види з вікна. Крім того блогер знайшов людину по імені Александров Дмитро в оточенні підозрюваного сенатора.

Обидва власника входять в регіональну організацію "Спілка солідарності і співробітництва народів Азії та Африки" (ОССНАА). На сайті сказано, що сенатор - глава ОССНАА, а Александров - радник голови комітету з міжнародних справ Ради Федерації Федеральних Зборів РФ.

"Звичайно, згідно тонким математичним теоріям, існує відмінна від нуля ймовірність того, що на світі є двоє якихось інших друзів, родичів або не-розлий-вода-товаришів по службі, яких звуть Михайло Маргелов і Дмитро Александров, але вони не є тими громадянами Маргеловом і Александровим, яких ми бачимо, що тісно співпрацюють в російській Раді Федерації. А є зовсім інші, які не мають до нас з вами стосунків людьми ", - іронізує в блозі журналіст Сергій Пархоменко, який все ж схильний вважати, що ймовірність цього - вкрай мала.

Пархоменко нагадує, що зазначені квартири куплені в 2008 році за 900 тисяч доларів, в декларації Маргелова не вказувалися.

"Соромно так виправдовуватися": це не квартири Маргелова, тому що він не одружений

Незважаючи на додаткові свідчення на користь володіння сенатором квартирами в США, сам Маргелов продовжує заперечувати всі звинувачення.

"Михайло Маргелов говорить, що у нього немає такої нерухомості", - заявила "Ехо Москви" прес-секретар сенатора Варвара Пааль.

Представниця Маргелова показала, що з викривальними документами знайома, і навіть спробувала аргументувати, чому ці папери не мають відношення до її шефа. У купчих сказано, що власник квартир в Майамі Маргелов не одружений, а сенатор Маргелов - навпаки, одружений і має двох дітей, парирує Пааль. Крім того, прес-секретарю не відомо про помічника сенатора Маргелова на ім'я Дмитро Александров.

"Соромно так виправдовуватися", - заочно прокоментував доводи Пааль блогер Албурі. Він зазначив, що дані про сімейний стан в документах записуються зі слів учасника угоди і можуть не відповідати дійсності. Наприклад, у документах про американську нерухомість Пехтіна також було сказано, що він не одружений, хоча насправді у нього є дружина.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1845 | Додав: adminA | Теги: квартири в Майамі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]