17:58
Що має бути на кожній дачі: поради

Хоча літо вже і закінчилося, але не слід забувати, що разом з ним в наше життя завжди приходить розсада, квіти, садові інструменти і вона, господиня нашого розуму, - літня дача!

Для будь-якої господині це і радість, і особлива відповідальність. На дачі ми проводимо влітку майже весь свій вільний час, тут наші діти вчаться першим господарським азам, а чоловіки попивають пивка в куточку, скромно забиваючи пару цвяшків в паркан ... картина, така рідна і знайома багатьом українським пані. Дівчата, тільки зізнайтеся - адже вам забагато всіх турбот, які чекають на дачі?

Але сучасне класне обладнання та техніка здатні допомогти нам у нелегкій справі комплектації дачного життя. Саме про це сьогодні - про предмети з побутової техніки, що мають пріоритет в дачному житті. Що потрібно нам насамперед?

Коли ми говоримо "дача" - розуміємо роботи на городі чи в саду, якісь подвиги на будівництві, земляні розбирання, прогулянки і посиденьки на траві і таке інше. Все це наводить на думки про швидке забрудненні наших речей. А тут всі ці пледи і дитячі штанці. Штори, накидки на крісла, мереживні серветки. Ні. Без машини-автомата нам нікуди. Погодьтеся, що зручна пралка уже давно увійшла в набір-мінімум для дачного будинку. Проте постає питання про комплектацію і інтерфейс такого агрегату. Зазвичай наша дача - будиночок маленький, тож завантажений купою потрібних речей. Значить, це повинна бути вузька пральна машина автомат, яка легко входить в невеликий куточок, але від цього не втрачає своїх властивостей.

Друга важлива позиція при думці про дачу - це, звичайно, телевізор на кухню - чому не плита і не посудомийна машина? Ну, плита, це само-собою, посудомийка - це вже варіант не для мінімальних витрат. А от телевізор на дачі, виконаний в сучасному жанрі високотехнологічних приладів, збере за кухонним столом всіх гостей і сімейство. Кухня - місце єднання всіх наших домочадців. Тут вам і бесіди, і чай з малиною, і серіал про любов чи футбольний поєдинок. Тут вже кому що подобається.

До речі, саме ці дві позиції найчастіше назвали опитані соціологами респонденти - найчастіше люди вважають першорядним придбання на дачу телевізора і пральної машинки. Жити без новин і з купою брудної білизни ще нікому не хотілося!

У числі популярних відповідей зустрічаються також холодильники особливих розмірів, дешеві газові плити, обігрівачі та водонагрівачі, а також посудомийні машинки. У кожному разі, всяка господиня вибирає сама. Головне, щоб ці покупки приносили радість.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1475 | Додав: admin | Теги: літня дача | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]