19:09
Що вибрати: штори, жалюзі або тонуюча плівка

Сонячне світло в інтер'єрі - дуже важлива деталь. Що ж краще вибрати: штори, жалюзі або тонуючу плівку? Під час планування дизайну приміщення необхідно пам'ятати про деякі моменти повсякденного життя. Яскраві сонячні промені, які проходять через вікна, псують не тільки штори, але і дорогі меблі, предмети мистецтва в будинку. Тканини вигорають і стають неміцними. Пекуче літнє сонце робить перебування в кімнаті не комфортним, ні для неспання, ні для денного сну. В той же час, сонячне освітлення є найбільш сприятливим для здоров'я, особливо під час роботи. Штори створюють затишну атмосферу в кімнаті, та й м'яке сонячне світло здатне миттєво перетворити інтер'єр.

В даний час існують різні способи регуляції світла в приміщенні. Якщо ваш вибір традиційно припав на ткані штори, то необхідно пам'ятати, що яскраве світло через час знебарвить тканину, і, можливо, краще підібрати жалюзі або тонуючі наклейки на скло. При виборі штор правильніше приділити частину грошових коштів та уваги на додаткову підкладку. Надалі розтрата окупиться довговічністю виробу, до того ж буде сильніше затемнювати приміщення. У продажі існують тканини "Blackout" в яких вже є внутрішній темний слой. Такі штори повністю непрозорі.

Ще з минулого століття залишаються модними жалюзі на вікна. Вироби бувають дерев'яними, алюмінієвими або пластиковими. Завдяки зовнішній або внутрішній регуляції жалюзі, ви зможете контролювати потік проникаючого світла від яскравого до сильно затемненого. Дерев'яні і бамбукові жалюзі роблять освітлення м'яким і теплим.

Тонуючі плівки на вікна так само можна підібрати різного ступеня затемненості. Особлива перевага таких плівок полягає в тому, що в незалежності від ступеня затемнення, зовні вони відбивають світло, як дзеркала, і стають захистом для сторонніх очей.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1448 | Додав: admin | Теги: тонуюча плівка, жалюзі, штори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]