20:56
Син Ющенка продає двоповерховий пентхаус з позолотою за 1 млн доларів


Син екс-президента України Андрій Ющенко виставив на продаж розкішний пентхаус за 1 мільйон доларів. У ньому він три роки прожив з колишньою дружиною Лізою, а тепер, схоже, дане майно їм доведеться ділити.

Днями оголошення про продаж елітної нерухомості в Києві поповнилися пентхаусом на вулиці Дарвіна, 3, пише сайт "Сегодня.ua" з посиланням на місцевих ріелторів.

"Це VIP-апартаменти, площею 160 кв. метрів, займають два рівні. Ремонт виконаний у класичному стилі, в квартирі кухня, вітальня, дві спальні, кабінет, містка гардеробна, два санвузли. Всі сусіди теж елітні, в будинку працює консьєрж, є закрита парковка, охорона, квартира під сигналізацією. Вартість квартири - майже 1 мільйон доларів ", - розповідає виданню рієлтор. За його словами, Андрій і Ліза з'їхали звідси вже давно. Спочатку вони сказали, що квартиру здаватимуть, але зовсім недавно стало ясно, що продають.

Схоже, інтер'єр в пентхаусі молодої сім'ї створювався не без участі відомого своєю тягою до раритетних речей екс-президента: в кожній кімнаті багато речей "під старовину", в тому числі і з позолотою, дерев'яні меблі з шкіряною оббивкою, картини, а в кухні стоїть цілих п'ять самоварів. Те, що ні Андрій, ні Ліза тут більше не живуть, підтвердив друг сім'ї Георгій Шеварднадзе.

"Але куди (переїхав кожен з подружжя), я вам навіть при великій повазі не можу сказати, просто не маю права, - говорить Шеварднадзе. - Після розлучення Андрія і Лізи я жодного разу не бачився з Андрієм, так що причину їх розставання просто не можу знати. Та й про неї, як мені здається, знають лише двоє. Для мене їх сім'я завжди була еталоном, вони ніколи не сварилися, так що новина про розлучення мене шокувала ". Гія вважає, що Андрій сильно переживає, тому й не виходить на зв'язок з друзями. Зате Ліза вже стала з'являтися на публіці - в п'ятницю вона з подругами і сестрою, відомою телеведучою Машею Єфросиніною, була на тусовці, присвяченій 27-річчю дружини шоумена Олександра Цекала, Вікторії. Ліза була без обручки, попивала коктейлі і веселилася.

Цікаво, що Ліза і Андрій закінчили одну школу - київську N25 і один вуз - Київський національний університет. І до шлюбу були відомі любов'ю до розкоші. Як раніше розповідав один з приятелів Лізи, до Андрія вона зустрічалася з одеським бізнесменом Романом, який возив її в Монте-Карло і робив дуже дорогі подарунки - BMW останньої моделі.

Андрій Ющенко в 2005 році засвітився в скандалі з телефоном Vertu (максимальна ціна - 43,5 тисячі доларів). Тоді його батько Віктор Ющенко говорив, що телефон подарував друг, ім'я якого він називати не буде. Тоді ж у сина президента був помічений BMW за 130 тисяч євро, а за одну ніч у готелі він платив по 2,5 тисячі доларів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1727 | Додав: adminA | Теги: пентхаус, Андрій Ющенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]