19:21
Спортивний зал в заміському будинку

Сучасний динамічний темп життя такий, що вимагає від кожного з нас доброго здоров'я. Ми повинні бути постійно активними і бадьорими. А це, у свою чергу, змушує людину бути в хорошій фізичній формі. Відвідування спортзалу є хоч і доступним задоволенням, однак не завжди реалізовується, через постійну зайнятість. А що якщо облаштувати невеликий спортивний зал прямо не виходячи з дому? Особливо, якщо цей будинок знаходиться за містом і в ньому є трохи вільного місця.

Багато хто, займаючись етапом проектування будинку для себе, ухвалює рішення виділити окреме приміщення для спортивного залу. Приміщення для нього необхідно вибирати просторим і світлим. Природне світло повинно не дратувати очей. А також, не впливати на нервову систему. Поруч зі спортивною кімнатою необхідно розташувати душову кабіну. Підлогове покриття для спортивного залу не бажано вибирати з деревини. Також для підлог не підходять і гумові покриття. Одне з них підлягає швидкого зносу. А друге не рекомендується для занять дітей. Кращим варіантом буде вибір поліуретанових або вінілових підлог. Дані підлогові покриття не ковзають. Також не виділяють у повітря шкідливі речовини. Теплі і стійкі. Стіни, найкраще покривати пробковими шпалерами.

Через те, що спортивна зала буде обладнуватися для членів усієї родини, обладнання повинно набуватися відповідне. Крім силових тренажерів, улюблених, в основному, чоловічою частиною сім'ї, необхідно встановити кардіотренажери, які більше улюблені жінками. Для літніх людей хорошим варіантом буде придбання надувних м'ячів великих розмірів, які сприяють розвитку гнучкості, без навантажень на хребет. Якщо в будинку є діти, то необхідно подумати і про них. Дитячі гімнастичні тренажери підійдуть для цього ідеально. Вони не тільки сприяють зміцненню організму, але і дозволяють весело проводити час.

Устаткування спортивного залу в заміському будинку є не дешевим задоволенням, однак, дуже важливим для зміцнення здоров'я всіх членів сім'ї.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1390 | Додав: abel | Теги: Спортивний зал в заміському будинку, проектування будинку, заміський будинок, спортзал вдома, Спортивний зал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]