14:57
Субсидія і оренда житла: що потрібно знати

Після того, як в країні з'явилися субсидії, їх популярність сильно зросла. Спочатку її могли оформити тільки власники житла. Зараз таку прівлегію також мають ті, хто знімає житло. Для цього просто потрібно дотримуватися певних правил.

Юрист Олександр Нікітін дав кілька порад тим, хто знімає житло з оформлення субсидій. Щоб все пройшло без проблем, потрібно спочатку укласти договір з власником квартири про оренду. Це перший і необхідний документ для отримання субсидії.

"До того ж. Така форма оренди є фактично ухиленням від податків. Процедура подачі заяви стандартна - можна звернутися на гарячу лінію Міністерства і дізнатися всі подробиці або заповнити електронну форму, вказану на сайті відомства. Далі рішення про надання допомоги прийматимуть профільні комісії", - розповів він.

Другим важливим правилом є обов'язкова вказівка всіх видів доходів. У зворотному випадку не тільки відмовлять у субсидії, а й доведеться заплатити штраф. Юрист уточнює, що якщо витрати будуть перевищувати норму, то за них доведеться платити без урахування субсидії.

Нагадаємо, що віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що незабаром створять новий реєстр тих, хто отримав субсидії.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1379 | Додав: abel | Теги: субсидія і оренда, субсидія, оренда житла, оренда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]