16:55
Сучасні міжкімнатні двері: що варто знати

Міжкімнатні двері - незамінний елемент будь-якого будинку або квартири. Вони необхідні для розділення приміщення на зони, перешкоджає проникненню сторонніх шумів. Правильно обрані міжкімнатні двері повинні гармонійно вписуватися в інтер'єр приміщення, а також володіти високою якістю і не створювати дискомфорту при користуванні. Саме тому в Україні радимо міжкімнатні двері обирати на сайті doorfloor.ua — тут ви знайдете якість за помірну ціну.

Види міжкімнатних дверей

Головна відмінність дверей полягає в їхньому матеріалі виготовлення.

Дерев'яні міжкімнатні двері. Вони користуються найбільшою популярністю. Дерево є екологічно чистим і гіпоалергенним матеріалом.

За конструкцією вони можуть бути:

Шпоновані. Мають невелику вартість. Переваги: ​​легкість монтажу, висока вологостійкість. З недоліків можна виділити низьку міцність.

З МДФ-плит. Відносяться до середньої цінової категорії. Мають високу вологостійкість. Завдяки застосуванню спеціальних просочень, ці двері стійкі до цвілі і різного виду грибків. Основний недолік - поява відколів і тріщин через кілька років експлуатації.

Виконані з цілісного масиву дерева. Такі дверні конструкції коштують значно дорожче, але вони мають найбільш високу якість і великий термін служби.

Алюмінієві міжкімнатні двері. Такі конструкції мають високу міцність і стійкість до механічних впливів. Не схильні до корозії і гниття. Алюмінієві двері мають великий термін служби без втрати своїх первісних характеристик і зовнішнього вигляду.

Пластикові міжкімнатні двері. Вони мають відносно невисоку вартість, але при цьому мають багато переваг. ПВХ-двері досить легкі в монтажі, не бояться механічних впливів. Їм не страшні шкідливі бактерії і мікроорганізми. До всього іншого, ПВХ-двері мають великий термін служби.

Класифікація дверей за способом відкривання

Сучасні двері мають кілька варіантів виконання:

Орні - найпоширеніший варіант. Двері відчиняються в одну зі сторін за допомогою петель.

Розсувні. Двері переміщається уздовж стіни за допомогою спеціальних роликів. Така конструкція дозволяє значно економити простір кімнати.
Поворотні. Відносно новий варіант. Двері можуть відкриватися як в одну, так і в іншу сторону. Найбільш актуально в невеликих за площею приміщеннях.

Переваги установки міжкімнатних дверей професіоналами

Установку дверних конструкцій необхідно довіряти професіоналам. Самостійний монтаж без знання всіх тонкощів робіт може не тільки привести до проблем при експлуатації, але і до псування дверного полотна.

Звернення за допомогою до професіоналів дає цілу низку переваг:

Значна економія часу. Всі роботи будуть виконані протягом одного дня.

Дотримання всіх необхідних правил і умов монтажу для певного виду двері.
Робота виконується з використанням професійного інструменту та обладнання. Це забезпечує якісну установку, яка виключає псування полотна.

Гарантія на монтажні роботи.

Кращим варіантом є замовлення установки в тому ж місці, де ви придбали міжкімнатні двері. Монтаж, виконаний майстрами, гарантує максимальний термін служби без будь-яких конструктивних дефектів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1790 | Додав: admin | Теги: міжкімнатні двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]