10:16
Суд повернув Баталову дачну ділянку в Передєлкіно, яку сусіди відібрали у його дочки

Щербинський районний суд задовольнив позов дочки актора Олексія Баталова, визнавши незаконним межування земельної ділянки в Передєлкіно з боку сусідів, повідомляє РАПСІ з посиланням на адвоката заявниці Євгена Тонкого.

Як нагадав співрозмовник агентства, предметом судового розгляду стала ділянка в кооперативі між двома сусідами: дочкою Баталова Марією і дочкою ювеліра Вадима Ельгарта.

"За рішенням суду, межування земельної ділянки дочки Ельгарта Іванової, проведене в 2007 році, визнано незаконним, а відомості про площу і межі цієї ділянки підлягають виключенню з державного реєстру. Таким чином, у сім'ї Баталова тепер відсутні перешкоди для оформлення земельної ділянки у власність" , - сказав Тонкий.

Як випливає з матеріалів справи, у 2007 році Ельгарт справив межування ділянки на території ДСК "Мічурінець" Внуківського поселення, за яким частина землі Баталової виявилася у власності Іванової. "Даний факт став відомий тільки через кілька років, коли родина Баталових вирішила встановити межу своєї земельної ділянки", - розповів Тонкий.

Дружина актора Гітана Леонтенко раніше розповідала про те, як ділянка їхньої дочки потрапив до Ельгартів: сусід по дачі одного разу попросив у Баталова автограф, проте замість звичайного аркуша паперу підклав дарчу, яку і підписав літній артист. Як повідомлялося, в суд Баталов звернувся ще в 2009 році, але поки ця скандальна історія не стала надбанням громадськості в минулому році, особливих зрушень у справі не було.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1309 | Додав: abel | Теги: Баталов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]