13:21
Талановита людина - талановита в усьому?

Деякі з нас хотіли б бути більш творчими особистостями. І багато в душі вважають себе саме такими, тільки не знають як реалізуватися і надати розголосу свої праці. Наші мрії вислизають від нас, життя здається якимись як не відбулося. Якщо ви скромний, талановитий але не вмієте торгувати обличчям - то могли б запросто потонути серед переоцінених. Ситуація, насправді не така сумна і її можна виправити. Наприклад ви можете замовити сайт для просування своєї діяльності, зацікавити людей і знайти однодумців.

Взагалі ситуація дуже раціонально вирішується через інтернет. В інтернеті дуже легко просунутися дійсно талановитій людині.

Наприклад художники. Якщо художник талановитий, малює гарні роботи але не досить "розкручений" або матеріально в перший час не має можливості відкривати свої виставки у відомих галереях - то свій сайт якраз вирішує проблему. Сайт дозволяє виставляти свої роботи, розповісти світові про себе, вказати свої контактні дані для зв'язку. Можливо навіть розробити систему при якій власник сайту може отримувати оплату за свої роботи продаючи їх прямо з сайту.

Варто відзначити, що багато художників зараз заробляють не стільки своїми картинами, а нанесенням принту своїх відомих робіт на підручні масові товари. Як-то: тарілки, кружки, футболки, кепки, сумки, ручки, чохли для мобільних телефонів та інше. І продають таку продукцію онлайн.

Звичайно, для ведення такого роду бізнесу в інтернеті художнику варто замовити розробку інтернет магазину. Такий майданчик варто розвивати, розкручувати але весь "циміс" в тому що популярність людини (його прізвище) працює на його онлайн магазин і сам магазин працює на власника.

Важливо знати що створюючи унікальний продукт варто пам'ятати про реєстрацію авторського права. Зареєстрований товарний знак - це ваша страховка від шахраїв і інших нечистих на руку ділків які будуть копіювати, красти ваш продукт і продавати не сплачуючи вам нічого.

Хоча є такий вид "оренди" вашої інтелектуальної власності як роялті. Коли ви укладаєте спеціальний договір з компанією яка може використовувати вашу інтелектуальну власність в своїх корисливих цілях, а вам платити за це обумовлений відсоток. Ця ж компанія бере на себе зобов'язання відстежувати ринок і подавати позови в суд від вашого імені в разі порушення авторських прав. І підбиваючи підсумки можна сказати раз вас копіюють або крадуть те, що ви створюєте - значить ви вже популярні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1569 | Додав: admin | Теги: сайт | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]