22:22
Тетяна Догілєва про новий скандал на Патріарших ставках: "Вже пукнути ніде від елітної забудови"
Актриса Тетяна Догілєва прокоментувала у себе в блозі скандал з побиттям муніципального депутата і захисника міста Олени Ткач, яка постраждала напередодні під час бійки в управі Пресненського району, де проходили громадські слухання з приводу нового будівництва у Великому Козіхинський провулку в районі Патріарших ставків.
Як відомо, Догілєва сама проживає в цьому районі і в минулі роки активно брала участь з іншими захисниками міста в акціях проти знесення старовинних будівель в Малому Козіхинський, а потім у Великому Козіхинський провулках заради будівництва нових елітних об'єктів.

"Навколо Патрік ... вже пукнути ніде від елітної забудови, а їм все мало", - обурюється актриса.

"Спробували будиночок захистити у Великому Козіхинський (не плутати з Малим, де Микита Міхалков будував "готель для зірок", а зараз в цьому "готелі" вже продана перша квартира). Нічого у нас не вийшло. Хоча сам С.Собянін в пресі заявляв, що зупинив будівництво. І правда зупинив. На кілька місяців: треба ж, щоб вибори пройшли благопристойно (президентські — примітка редактора сайта http://zhytlonews.com/), але а як минули - пішло "мочилово". Жителів та активістів били причепурені в робочі жилети та білі каски веселі "чопівці" з накачаними м'язами і татуюваннями", - розповідає Догілєва про спробу врятувати одну з будівель у провулку.

Після того як відчайдушна спроба порятунку завершилася невдало, Догілєва зізнається, що "впала в глибоку депресію", на відміну від непримиренної Ткач, яка продовжила "воювати за свій район".

Цього року у Великому Кохізінском з'явилася нова "гаряча точка": інвестори планують знесення 2-х будинків XIX століття під свій проект. Ткач раніше заявляла, що забудовником за адресою будинки 13-15 є маловідома компанія "Інвестстройком", яка належить бізнесменам Михайлу та Євгену Ройтману.

"Інвестстройком", за інформацією захисників міста, планує на місці історичних будівель звести новий торговий центр і елітне житло.

Нагадаємо, що раніше Тетяна Догілєва теж дуже яскраво і відверто описувала війну жителів Малого Козіхінскій провулка з кінорежисером Микитою Міхалковим, частково перепрофільованого у забудовника. За словами Догілєвої, через його будови Патріарші ставки атакували літаючі таргани і орди щурів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1576 | Додав: admin | Теги: патріарші ставки, тетяна догілєва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]