19:33
Тобі Магуайр вирішив заробляти на нерухомості і купив бунгало в Санта-Моніці

Голлівудський актор Тобі Магуайр, відомий насамперед за роллю Людини-павука, придбав незвичайний об'єкт нерухомості "два в одному". Скоріше за все, обпікшись на азартних іграх, він вирішив заробляти в цій сфері.

Відразу три джерела Variety повідомили, що Магуайр і його дружина, дизайнер ювелірних прикрас Дженніфер Майєр, вклали 2 680 000 доларів в бунгало, розташоване в зеленому районі Санта-Моніки, Каліфорнія.

Бунгало в іспанському стилі з мінімалістським інтер'єром було побудовано в 1920 році. Загальна площа особняка з трьома спальнями і двома ванними кімнатами становить близько 750 квадратних метрів. Після реконструкції в будинку з'явився другий поверх, який вмістив у себе спальні зі склепінчастими стелями і панорамними вікнами. Джерела видання звертають особливу увагу на добре обладнану кухню і говорять про невеликий виноградник з боку господарської спальні.

У дворі бунгало є двоповерхова арт-студія площею 300 квадратних метрів, яка також може грати роль гостьового будинку або домашнього офісу.

Подружжя Магуайр-Майер володіє солідним пакетом нерухомості. У 2008 році вони придбали за 10 млн доларів будинок в Лос-Анджелесі, а в минулому році купили ще один особняк по сусідству за 8 450 000 доларів. Остання будівля була переобладнана в високотехнологічний бар здорового харчування.

Додамо, Тобі Магуайр вкладається не тільки в нерухомість, а й у політику. У 2015 році він разом зі своїм другом дитинства Леонардо ді Капріо став спонсором президентської кампанії Хілларі Клінтон.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1306 | Додав: abel | Теги: в що вкладають гроші зірки, хто фінансує клінтон, Магуайр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]