11:47
Труби поліпропіленові великих діаметрів

Незважаючи на те, що труби з поліпропілену невеликого діаметра стали використовуватися в багатьох побутових системах ще в минулому столітті, їхнє застосування в промисловості у виконанні великого діаметру почалося не так давно, оскільки багато трубопроводів цієї галузі вимагають транспортування різних труб у великому обсязі. Проте зауважимо, що якщо ви хочете вигідно купити труби у Львові, тоді слід відвідати портал poliservice.com.ua.

Труба армована пропіленова за своїми технічними параметрами відрізняється від звичайної труби, тому її доцільно використовувати за призначенням.

Продукцію з поліпропілену PPRC з 90 мм до 160 мм діаметрів активно використовують для подачі і розводці питної і технічної води в масштабах районів, кварталів міст, сільських поселень. Труби таких діаметрів зазвичай виробляють відрізками по 4 метри.

Монтаж труб великого діаметру проводиться методом розтрубної зварки за допомогою зварювального апарату для поліпропілену. Так само труби діаметру від 125 мм до 160 мм можуть зварюватися за допомогою спеціального обладнання встик. Таке обладнання має досить високу вартість тому що оснащене спеціальними лещатами, які підтримують і фіксують у певному положенні два відрізки труби.

Поліпропіленові труби великих діаметрів (від 600 до 2000 мм) спочатку використовувалися для відводу води в системах низького тиску, а також каналізації. З часом ці вироби знайшли своє застосування в міських газопровідних системах. При цьому в процесі їхнього виробництва враховуються особливості носія і експлуатації.

У будь-якому випадку труби великого діаметру показали на практиці високу економічність і надійність, що є суттєвою перевагою

Незважаючи на безліч позитивних характеристик, поліпропіленові труби мають деякі недоліки, які полягають у різанні цих виробів, їх монтажі, а також транспортуванні. Складність різання обумовлена розмірами труби і товщиною її стінок. У цьому процесі потрібно застосування спеціального обладнання.

Що стосується транспортування труб великого діаметру, то вона повинна здійснюватися відповідно до встановлених правил, в основі яких лежать важливі вимоги з техніки безпеки. Оскільки середня довжина таких труб досягає 12 метрів, то для їхнього перевезення потрібно відповідний транспорт, такий як низькорамні платформи або довгоміри. Також особлива увага приділяється кріпленню довгих виробів. У більшості випадків транспортування труб великих діаметрів вимагає супроводу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1665 | Додав: admin | Теги: купити труби | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]