12:09
У чому відмінності промислового компресора

Серед величезної кількості моделей компресорів на ринку є як аматорські, так і професійні моделі. У чому різниця між ними? Наскільки важливий правильний підбір?

Кількість моделей компресорів сьогодні дуже велика, тому людині, яка вперше стикається з даним питанням і не має досвіду в даній сфері, можна запросто заплутатися. При цьому від правильності вибору моделі компресора залежить прибутковість компанії, безпека технологічного процесу і так далі.

Якщо для вас життєво важливими є дані параметри, то слід звернути увагу на промислові поршневі компресори, які можуть дати значну фору аматорським. Отже, які переваги має професійний поршневий компресор?

  • Кількість і тривалість зупинок устаткування, які пов'язані з необхідністю замінити фільтри. Міжсервісний інтервал сьогодні може становити не менше 2000 мотогодин, а крім цього, може мати місце опція, що забезпечує можливість здійснювати заміну без зупинки обладнання.
  • Збільшення міжсервісного інтервалу, який пов'язаний з необхідністю здійснити заміну масла. Сучасні промислові гвинтові і поршневі компресори мають дуже хороші системи фільтрації та охолодження масла, що забезпечує збільшення терміну роботи до моменту необхідності замінити масло до, як мінімум, 8000 мотогодин.
  • Широкий робочий температурний діапазон. Подібна характеристика є досить актуальною в останні роки, коли температура повітря деколи перевищує 30-35 градусів тепла. Сучасні промислові поршневі компресори мають можливість працювати при температурі до 45 градусів тепла, а при необхідності ця величина може бути збільшена до 50 або 55 градусів.
  • Наявність спеціальних датчиків, які дозволяють мінімізувати можливість раптової зупинки через забитий повітряний фільтр, завчасно попереджаючи про необхідність здійснити заміну.
  • Використання сучасних і надійних підшипників разом зі зниженням кількості обертів валів, що дозволяє значно відсунути час зупинки компресора для здійснення заміни останніх.

Як бачите, кількість відмінностей між звичайним і професійним промисловим компресором досить значна, тому необхідно дуже ретельно ставитися до підбору конкретної моделі. Ми рекомендуємо купувати продукцію відомих марок у офіційних дилерів, що дозволить гарантувати високу якість продукції і високу економічність.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1431 | Додав: abel | Теги: компресора, поршневий компресор, професійний поршневий компресор, компресор, професійний компресор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]