15:34
У чому зручність білизняних шаф

З року в рік в наших будинках і квартирах кількість речей збільшується і їх потрібно кудись складати. Вирішити цю проблему нам допомагають різні шафи. Сьогодні існує величезний вибір різноманітних видів шаф. Тому підібрати шафу під індивідуальний інтер'єр вашого будинку не складе особливих труднощів.

Якщо ваша квартира мала і габаритна шафа в неї не влізе, то платтяна дзеркальна шафа відмінно впишеться в неї. Якщо квартира була оформлена в класичному стилі, то дерев'яна шафа з прикрашеним різьбленням відмінно буде в ній виглядати.

Білизняні шафи можна використовувати не тільки для зберігання чистої білизни, але і для накопичення брудної білизни. Ці шафи мають високу міцність, і термін служби їх досить довгий. У білизняних шафах є полки, різні, глибокі висувні ящики і кошики для зберігання білизни і одягу. Сучасне виробництво дозволяє створювати різні конструкції з орними фасадами.

Орні шафи відрізняються хорошою місткістю і можуть стати хорошою заміною примірочній або вбиральні, які займають багато місця. З книжковими полицями, відкритими секціями, вітринами, стелажами добре поєднуються елегантні корпусні меблі. Орні шафи відрізняються своєю універсальністю, яка дозволяє грати з простором, а так же розділяти кімнату на окремі зони.

Тим самим візуально роблячи кімнату набагато більшою. Зазвичай платтяні шафи виготовляють з ЛДСП, МДФ. У порівнянні з шафами-купе білизняні шафи, за ціною набагато доступніші, тому що двері тут кріпляться на петлі і не потрібно застосовувати дорогу систему купе.

Стандартні платтяні шафи мають безліч переваг. У них проста конструкція, вони легко збираються, прийнятна ціна, ексклюзивний дизайн, різні кольори фасадів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1075 | Додав: admin | Теги: білизна, шафа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]