17:58
У який колір пофарбувати стіни. В який колір пофарбувати вітальню
 
Вирішуючи, в який колір пофарбувати стіни, варто дотримуватися основного правила це поєднання кольорів з вашим інтер'єром. Але не варто забувати і про ступінь освітленості і про геометрію вашого приміщення. В результаті чого грамотно підібрана гамма буде здатна не просто перетворити приміщення, а також візуально розширити його і при цьому допоможе скоригувати форму і значно поліпшити її функціональність.
 
 
Але практично кожен з нас зустрічався з не простим вибором фарби для своїх стін, і повинен знати, наскільки це складно і важко грамотно підібрати тон фарби. Тому роблячи черговий косметичний ремонт у себе в квартирі, у вас обов'язково виникне питання в який колір пофарбувати стіни?
 

В який колір пофарбувати вітальню

 
Більшість людей наївно думають, що існує тільки один колір, від якого слід відштовхуватися. Але це помилкова думка, адже не завжди в який колір пофарбувати вітальню в такий і дитячу можна. Так як для вибору кольору варто дотримуватися основного правилу це знайти нейтральний тон, який відмінно б гармоніював з вашим інтер'єром. Варто нагадати, що нейтральний тон, не є базовим. Тобто, якщо ви вибрали, наприклад синій колір (базовий), то ваша мета визначити нейтральний світліший його відтінок.
 
 
Таке завдання є непросте: адже в загальній палітрі представлені сотні різних відтінків і тонів. Але це зовсім не складно, адже кожна колірна група представлена сімома міні-палітрами. А кожна палітра має сім і навіть вісім відтінків, від світлого до самого темного. Тому якщо ви вибрали, наприклад зелений, то нейтральний відтінок буде десь всередині третій чи четвертий зразок.
 
 
Також значним фактором при вирішення питання, в який колір пофарбувати стіни є обсяг кімнати. Наприклад, збільшити візуально простір маленького приміщення допоможуть світлі кольори. Також при неправильній геометрії вашої кімнати, зокрема, коли стіни занадто високі, фахівці також рекомендують пофарбувати стіни в світлі тонна.
 
Але не кожен колір стін в інтер'єрі здатний грамотно оформити ваше приміщення в певному стилі. Тому варто враховувати і базові кольори, якщо хочете знати, якого кольору повинні бути стіни в дитячій кімнаті чи в який колір пофарбувати вітальню. Так як, наприклад зелений відтінок дарує відчуття радості і безтурботності.
 
 
Рожевий відтінок налаштовує на романтичний лад, він відмінно підходить для чутливих громадян. Синій візуально зменшує площу кімнати, а блакитний заспокоює. А от жовтий не рекомендується застосовувати в інтер'єрі житлової квартири в чистому вигляді, так як він не дасть розслабитися. Сірий буде дарувати відчуття гармонії і стабільності, такий відтінок вибирають упевнені в собі і серйозні люди.
 
 
Для передпокою зазвичай вибирають фарби нейтральних світлих тонів. Це можуть бути світлі кольори зеленого, салатового, волошкового, бежевого. А все це пояснюється тим, що найчастіше наші передпокої є вузькими коридорами без вікон, які відчувають дефіцит світла.
 
 
У кухні відтінок фарби повинен пробуджувати апетит, а також забезпечувати відчуття простору і прохолоди. Тому при виборі, в який колір пофарбувати стіни кухні варто приділити увагу таким кольорам як: помаранчевий, світло-зелений, червоний, світло-блакитний. Такі кольори піднімають настрій і відмінно пробуджують апетит. Коли, наприклад фіолетовий або синій пригнічують апетит, і вони підходять людям, які бажають схуднути.
 
Якого кольору повинні бути стіни в дитячій кімнаті
 
Багатьом цікаво знати, якого кольору повинні бути стіни в дитячій кімнаті. У дитячій кімнаті колір стін повинен стимулювати дитину до ігор і забезпечувати тягу до знань, а також мотивувати дитину до радості. Наприклад, якщо ваша дитина ще маленька, то для неї підійдуть більш агресивні кольори, такі як червоний або оранжевий. Але обов'язково варто пом'якшити їх білим кольором, так як такі кольори можуть дратувати психіку дитини. А коли дитина підросте, то можна використовувати блакитні або зелені стіни.
 
 
Досить часто багатьох цікавить саме питання, в який колір пофарбувати стіни спальні? Адже колір стін у спальній кімнаті має налаштовувати на спокій, розташовувати до спокою і розслаблення.
 
 
Найоптимальнішим варіантом буде вибір кольору в спальній кімнаті таких як: фісташка, кавовий, світло-сірий, перловий, блакитний, світло-коричневий і кремовий. Але їх рекомендується розбавити будь-яким іншим кольором. Також варто нагадати, що не потрібно фарбувати все приміщення в білий колір, а тим більше в чорний, синій, рожевий і червоний.

Для вітальні кольору повинні бути спокійними. Тому дизайнери часто застосовують золотистий, сіро-зелений, сірий і рожевий, але головне, щоб всі відтінки були середньої насиченості. Також можна пофарбувати стіни вітальні кімнати в абсолютно білий колір, але при цьому розбавивши однотонне оформлення, наприклад яскравими плямами. В якості чого можуть прослужити диванні подушки, рамки для фотографій і багато чого іншого.

О сдаче квартиры в аренду

Не секрет, что многие граждане имеют дополнительный доход от сдачи своих квартир в аренду. Спрос всегда есть. Но чтобы удачно сдать свою жилую площадь, необходимо ее подготовить.

Для начала необходимо сделать косметический ремонт и починить сантехнику. Но даже этот вопрос решается положительно. Многие из хозяев предпочитают сдавать свое жилье дешевле, а квартиранты делают ремонт за свои деньги. Это бывает обязательным условием при сдаче квартиры в аренду. Когда вопрос с ремонтом решен положительно, необходимо перейти ко второму шагу – оценке жилья и его окружения.

Сделать это необходимо, чтобы установить реальную плату аренды за квартиру. Учитывать необходимо все: старую бытовую технику, чистота подъездов, наличие автостоянок возле дома и наличие домофонов на входной двери. Если все это есть в наличие, то арендную плату можно несколько увеличить. Так же можно почитать отзывы о компании, например Userator отзывы есть на многих блогах.

После сдачи квартиры в аренду, между хозяевами и квартирантами возникают денежные отношения. Еще совсем недавно хозяева, сдающие жилье в аренду, даже и слышать не хотели о заключении договора об аренде. Ведь придется обращаться в налоговую инспекцию и платить налоги государству. С недавнего времени многие из хозяев и квартирантов стали заключать такие договора. Кстати, они нашли компромиссное решение об уплате налогов. Они просто не регистрируют его у нотариуса. Но при этом договор имеет юридическую силу и может быть рассмотрен в суде. В договоре должны быть указаны паспортные данные обеих сторон. Лучше копии таких данных хранить где нибудь на интернет хостинге, что бы при возникновении сложностей, у вас были под защитой столь важные данные. А самый лучший хостинг описан на многих сайтах.

Намного сложнее теперь снять жилье семье с детьми. Последнее время хозяева предпочитают сдавать жилье бездетным гражданам. Дело в том, что квартиранты обязаны в течение десяти дней зарегистрироваться по месту проживания. И делать это необходимо вместе с детьми.

Таким образом, правильно составленный договор аренды должен включать следующие пункты: описание квартиры, количество проживающих граждан, паспортные данные, размер оплаты и условия расторжения договора.

Заключение такого договора снимает несколько острых вопросов, возникающих во время сдачи жилья в аренду. Например, о выселении квартирантов за неуплату. Кстати, квартиранты не могут претендовать на арендуемое жилье, несмотря на срок проживания по данному адресу, сообщает бюро Утконос.

Иногда ежемесячную оплату могут заменить такими услугами, как сделанный ремонт в квартире, уход за животными. Стоимость ремонта может быть определена при помощи составленной сметы.

Кстати, уход за животными или уход за немощными стариками может стать поводом для составления нового договора – договора на содержание. Его составление гораздо сложнее, в связи с тем, что стоимость таких услуг определить будет намного сложнее.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 29764 | Додав: admin | Теги: пофарбувати стіни | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]