17:58
У Канаді продається "чорничний" острів-серце


В кінці 1800-х років Джордж У. Болдт, американський готельєр, відомий популяризацією соусу "Тисяча островів", придбав для своєї дружини острів у формі серця, розташований на річці Святого Лаврентія в Канаді. Чоловік планував побудувати на острові замок і піднести коханій, але дружина померла до того, як будівництво було завершено, що, однак, не робить історію менш романтичною.

Сьогодні острів у формі серця, розташований в 45 хвилинах їзди на північ від Монреаля посеред гірського озера, знову виставлений на продаж, передає Prian.ru. Острів Блуберри ("чорничний") можна придбати за суму в 1,040,410 євро, що не так вже дешево.

На відміну від більшості приватних островів, Блуберри являє собою не шматочок тропічного раю з розкішною віллою, а близько 1 кв. км лісу і згідно оточенню житло - дерев'яний будинок з червоного кедра. Тим не менше це місце як не можна більш підходить для романтичного проведення часу: незважаючи на сільський вигляд, будинок повністю обладнаний. Тут є не тільки оснащена всім необхідним кухня, але також камін і ароматно-смолисті підмостки з видом на озеро. Для любителів прогулянок крім лісу є невеликий піщаний пляж, а відігрітися після моціону можна в розташованій тут же сауні.

Потенційним покупцям буде цікаво дізнатися, що, на відміну від більшості островів, на Блуберри проведені всі комунікації, включаючи інтернет. Тому при позитивній відповіді на пропозицію руки і серця відразу можна буде повідомити через Twitter, а про негативний - поплакатися найкращому другові в телефонну трубку, пише The Telegraph. Нагадаємо, що в США трохи раніше на продаж був виставлений ще один острів-серце. На ньому є особняк, спроектований архітектором-новатором Франком Ллойдом Райтом. Вартість будинку разом з островом складає 20 мільйонів доларів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2158 | Додав: adminA | Теги: Канаді, чорничний острів-серце | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]